ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕ.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ: Συνάντηση με τον Διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης

Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ: Συνάντηση με τον Διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης

Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ: Συνάντηση με τον Διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ), την Πέμπτη 11 Νοε. 2021, πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με τον Διοικητή της 116 Πτέρυγας Μάχης, Σμήναρχο Ιπτάμενο Πέτρο Σάσσαρη. Από πλευράς της Ένωσης μας παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Βασίλειος Χονδρογιάννης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων\ σχέσεων Απόστολος Λεμονιάς, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.
Η φιλοξενία του κ. Διοικητού στους εκπροσώπους μας ήταν άψογη και μέσα από ένα φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον συζήτησης βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα για τις προτεραιότητες και τις επόμενες κινήσεις που δύναται να πραγματοποιηθούν ώστε να ξεκινήσει η επίλυση καίριων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη που υπηρετούν στο Κλιμάκιο Φύλαξης Αγρινίου, το οποίο υπενθυμίζουμε ανήκει διοικητικά στην 116Π.Μ.
Αξίζει να τονιστεί ότι όταν πραγματοποιούνται τέτοιες συναντήσεις, αμοιβαίες εκτίμησης, αποδοχής και κατανόησης, τα αποτελέσματα δεν μπορεί να μην είναι προς όφελος τόσο της Υπηρεσίας, όσο και των στελεχών.
Κλείνοντας, ευχαριστούμε τον κ. Διοικητή για την φιλοξενία και την διάθεση του για δημιουργική συνεργασία με επίκεντρο τα προβλήματα των συναδέλφων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Χονδρογιάννης Βασίλειος 6983505262

Μπόσμος Χρυσοβαλάντης 6983514503

Επικοινωνία Καραγκούνη με Καρβέλη & Φιλιπποπούλου για τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr