ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕ.Σ.Α.μεΑ.: Εργαστήριο συνεργασίας στη Ναύπακτο – Πώς το αναπηρικό κίνημα θα δικτυωθεί με αυτό των καταναλωτών

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Εργαστήριο συνεργασίας στη Ναύπακτο – Πώς το αναπηρικό κίνημα θα δικτυωθεί με αυτό των καταναλωτών

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Εργαστήριο συνεργασίας στη Ναύπακτο – Πώς το αναπηρικό κίνημα θα δικτυωθεί με αυτό των καταναλωτών

Εργαστήριο Συνεργασίας θα πραγματοποιήσει η ΕΣΑμεΑ (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 13:00, σε αίθουσα των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.) του Συλλόγου ΑμεΑ, «ΑΛΚΥΟΝΗ» (περιοχή Βομβοκού Ναυπάκτου), στο πλαίσιο της Δράσης «Δικτύωση αναπηρικού κινήματος με το κίνημα των καταναλωτών» (Πακέτο Εργασίας 1, Υποέργο 4).

Έχει ως  ως στόχο: α) την προώθηση των ειδικών αναγκών των καταναλωτών με αναπηρία μέσω της δικτύωσης των τοπικών αναπηρικών οργανώσεων με το κίνημα καταναλωτών και β) την ενδυνάμωση των καταναλωτών με αναπηρία για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) υλοποιεί την Πράξη «ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Ειδικότερα, η δράση «Δικτύωση αναπηρικού κινήματος με το κίνημα των καταναλωτών» στοχεύει στη δικτύωση του τοπικού αναπηρικού κινήματος με το κίνημα των καταναλωτών προκειμένου να γίνει ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας, αλλά και επεξεργασία βασικών αξόνων για τη δημιουργία ενός κοινού σχεδίου δράσης που θα διασφαλίζει και θα προωθεί τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις ως καταναλωτικό κοινό.

Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου η Ομάδα της ΕΣΑμεΑ, -με την υποστήριξη των Συμμετεχόντων/Συμμετεχουσών του Εργαστηρίου θα συντάξει το κοινό σχέδιο δράσης το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί και σε σχετική εκδήλωση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Για να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν την  αίτηση συμμετοχής στο email: esaea1@otenet.gr έως την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Παράρτημα της Ε.Σ.Α.μεΑ. στην Πάτρα, κ. Δημήτρης Χαλκιόπουλος στο τηλέφωνο 2610362127 (8.00 – 16.00).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

Βρείτε την αίτηση και πληροφοριακό υλικό ΕΔΩ

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ.: www.esaea.gr ή www.esamea.gr.

Αγρίνιο: Με συνέντευξη Τύπου αρχίζει τον προεκλογικό αγώνα το “Ενωμένο Εμπόριο”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ