Δυτική Όχθη: Τρεις Παλαιστίνιοι νεκροί σε επιδρομή ισραηλινών στη Τζενίν

Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από τη συνεχιζόμενη επιχείρηση των ισραηλινών δυνάμεων στην πόλη Τζενίν της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης και τον καταυλισμό προσφύγων εκεί, ανακοίνωσε το…

ap23347454826202

Τρεις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από τη συνεχιζόμενη επιχείρηση των ισραηλινών δυνάμεων στην πόλη Τζενίν της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης και τον καταυλισμό προσφύγων εκεί, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ένας νεαρός άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα το πρωί λόγω της συνεχιζόμενης “επιθετικότητας” του Ισραήλ, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την έναρξη της επιχείρησης την Τρίτη σε 11, πρόσθεσε το υπουργείο. Δύο ακόμα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια της νύχτας, σημείωσε.

Ο ισραηλινός στρατός επεσήμανε ότι επιχειρεί “για να εντοπίσει εκρηκτικούς μηχανισμούς που είναι τοποθετημένοι κάτω από δρόμους με στόχο τις δυνάμεις ασφαλείας“.

Πριν από αυτή την επιχείρηση, το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας είχε αναφέρει ότι συνολικά 275 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου εναντίον του Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Πηγή: ertnews.gr