ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΔυτική Ελλάδα: Βρήκαν ποιος έκανε τον ψευτογιατρό στο Αίγιο – Δικογραφία από την αστυνομία

Δυτική Ελλάδα: Βρήκαν ποιος έκανε τον ψευτογιατρό στο Αίγιο – Δικογραφία από την αστυνομία

Δυτική Ελλάδα: Βρήκαν ποιος έκανε τον ψευτογιατρό στο Αίγιο – Δικογραφία από την αστυνομία

Έλληνας 45 ετών σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο δράστης

Ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας που εμφανιζόταν ως γιατρός χρησιμοποιώντας το όνομα υπαρκτού γιατρού στο Αίγιο. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, “ταυτοποιήθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ο άνδρας που συστήνονταν ως ιατρός και εξαπάτησε πολίτες στο Αίγιο.

Πρόκειται για έναν ημεδαπό άνδρα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη τετελεσμένη και σε απόπειρα. Από την προανάκριση που ενήργησαν, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, προέκυψε ότι ο άνδρας συστηνόνταν σε ηλικιωμένους, ως διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής και με το πρόσχημα της άμεσης ανάγκης για μεταφορά του γιού στην Αμερική, ζητούσε από τους παθόντες να τον ενισχύσουν με χρήματα.

Μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί δύο περιπτώσεις απάτης, που διαπράχθηκαν στις 15-06-2020 και στις 01-07-2020, στο Αίγιο, σε βάρος ισάριθμων ηλικιωμένων (ενός άνδρα και μιας γυναίκας), ενώ ο δράστης στην μια περίπτωση κατάφερε να αποσπάσει μικρό χρηματικό ποσό.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγιαλείας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις απάτης”.

thebest.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr