ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό της πρώτης εναερίτισσας στα 46 της! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό της πρώτης εναερίτισσας στα 46 της! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Θλίψη για τον πρόωρο χαμό της πρώτης εναερίτισσας στα 46 της! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

«Έφυγε» νικημένη από τον καρκίνο η Κλεοπάτρα Κανελλοπούλου

Τον πρόωρο και άδικο θάνατο της Κλεοπάτρας Κανελλοπούλου, της πρώτης εναερίτισσας της Ηλείας και μία από τις πρώτες πανελλαδικά, θρηνεί από χθες η Ηλεία. Η άτυχη Κλεοπάτρα έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 της, νικημένη από την επάρατη νόσο του καρκίνου, ύστερα από σκληρή αλλά άνιση μάχη τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Κλεοπάτρα Κανελλοπούλου ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην Ηλεία, καθώς ήταν η πρώτη εργαζόμενη γυναίκα της ΔΕΗ που ασκούσε μία από τις πιο επικίνδυνες δουλειές, αυτή του λεγόμενου «εναερίτη», ανεβαίνοντας σε μεταλλικούς πυλώνες και σε κολόνες ηλεκτροφωτισμού μέρα νύχτα για να συντηρήσει το δίκτυο ή να επιδιορθώσει μια βλάβη στα ηλεκτροφόρα σύρματα…

Αγαπητή και δυναμική, υπόδειγμα εργαζόμενης, είχε αποκτήσει τρία παιδιά, δύο γιους και μία κόρη, και είχε κερδίσει την εκτίμηση και την αναγνώριση της κοινωνίας για την αφοσίωσή της στη δύσκολη δουλειά που έκανε, καθώς και στην οικογένειά της.

Είχε συνταξιοδοτηθεί το 2011 ως μητέρα ανήλικων παιδιών και εδώ και δυο χρόνια πάλευε σκληρά με την τύχη που της επεφύλαξε το πεπρωμένο της. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Πανηλειακού, καθώς ο γιος της Κλεοπάτρας, Κώστας Γεωργακόπουλος, αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» της Ηλείας. Η κηδεία της τελέστηκε σήμερα το πρωί, στις 11 π.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Πλατάνου.

kleopatra
Η Κλεοπάτρα Κανελλοπούλου

Πηγή: patrisnews.com

Σε ύφεση η φωτιά στην Σκουτεσιάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr