Δυτική Ελλάδα: Σήμερα κρίνεται η τύχη των 17χρονων που κακοποίησαν συμμαθητή τους σε πενθήμερη εκδρομή

Δυτική Ελλάδα: Σήμερα κρίνεται η τύχη των 17χρονων που κακοποίησαν συμμαθητή τους σε πενθήμερη εκδρομή

Σήμερα το πρωί αναμένεται να συνεδριάσει το Συμβούλιο των καθηγητών στο Λύκειο εκτός κέντρου Πατρών, προκειμένου να αποφασισθεί η τύχη των 17χρονων μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν στην περιβόητη πενθήμερη εκδρομή στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της οποίας, κακοποίησαν και χλεύασαν συμμαθητή τους.

Υπενθυμίζουμε πως το θέμα προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, Νίκου Νικολάου.

Ο εισαγγελικό λειτουργός στις 20 Δεκεμβρίου έδωσε παραγγελία με τη μορφή του κατεπείγοντος προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αχαΐας, προκειμένου να διερευνηθούν τα όσα δημοσιοποιήθηκαν για τέλεση τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων ποινικών αδικημάτων.Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα της έρευνας.

Παράλληλα από τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευγενία Πιερρή έχει δοθεί εντολή να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση, καθώς όλα έδειχναν πώς κάποιοι παράγοντες του Λυκείου επιθυμούσαν να περάσει "στα ψιλά" η υπόθεση, για να διασφαλιστεί η καλή φήμη του σχολείου.

tempo24.news

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

«Βασίλη, πού είσαι;»: Ιδιοκτήτρια Airbnb αναζητά τον ενοικιαστή που άφησε το δωμάτιο σαν σκηνή εγκλήματος

Αναστάτωση προκαλεί η ιστορία μιας ιδιοκτήτριας Airbnb στον Βόλο που ψάχνει τον ενοικιαστή, «Βασίλη»

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του Αγρινίου και της Αιτωλοακαρνανίας;