ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Σε ετοιμότητα οι εργαζόμενοι στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας – Η διασπορά του ιού μεγαλώνει!

Δυτική Ελλάδα: Σε ετοιμότητα οι εργαζόμενοι στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας – Η διασπορά του ιού μεγαλώνει!

Δυτική Ελλάδα: Σε ετοιμότητα οι εργαζόμενοι στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας – Η διασπορά του ιού μεγαλώνει!

Σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση βρίσκονται οι εργαζόμενοι του υγειονομικού τομέα και ειδικότερα στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας που σηκώνουν ήδη το μεγαλύτερο βάρος αυτού του νέου κύματος της πανδημίας που πλέον είναι σε κορύφωση και στην περιοχή.

Θέλουν να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους και το απόθεμα της ψυχής τους στον συνάνθρωπο που θα πάει στο νοσοκομείο για να νοσηλευτεί λόγω κορωνοϊού, έχοντας να δώσει και αυτός τη δική του μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε εργαζόμενος «είναι σίγουρο ότι κάποιοι από εμάς θα αρρωστήσουν. Αυτό που θέλουμε είναι να περιορίσουμε τη διασπορά και να θέσουμε τα όποια κρούσματα άμεσα σε καραντίνα».

Ωστόσο, όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, όσο και αν τηρούν τα μέτρα, γνωρίζουν ότι όσο αυξάνονται τα κρούσματα στην κοινότητα, τόσο μεγαλώνουν και οι πιθανότητες για να επεκταθεί η διασπορά στις δομές υγείας.

Στο μεταξύ κάθε μέρα που περνάει αυξάνεται και η προσέλευση των ατόμων που έχοντας ύποπτα συμπτώματα προσέρχονται στα δύο νοσοκομεία για να δώσουν δείγμα.

dete.gr

Κορονοϊός: Ο δείκτης μεταδοτικότητας Rt στην Αιτωλοακαρνανία (ΠΙΝΑΚΕΣ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr