ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός για την απάτη με τις ασφαλιστικές αποζημιώσεις με συνεργό Ιερομόναχο

Δυτική Ελλάδα: Σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός για την απάτη με τις ασφαλιστικές αποζημιώσεις με συνεργό Ιερομόναχο

Δυτική Ελλάδα: Σε διαθεσιμότητα ο Αστυνομικός για την απάτη με τις ασφαλιστικές αποζημιώσεις με συνεργό Ιερομόναχο

Σιγή ιχθύος τηρείται από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση απάτης με εικονικές κλοπές οχημάτων και τη λήψη ασφαλιστικών αποζημιώσεων, με εμπλοκή Αστυνομικού και Ιερομόναχο από το Αίγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχουν δρομολογηθεί ο διαδικασίες για τη λήψη της αποφασης να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο ένστολος, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας, ενώ ο Ιερομοναχός αναμένεται να τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του, κατόπιν εισήγησης του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμου.

Ο Αστυνομικός κατά το παρελθόν υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και πλέον έχει μετατεθεί σε υπηρεσία εντός του Νομού.  O αρχιμανδρίτης διαμένει σε μοναστήρι κοντά στο Αίγιο και ειναι εφημέριος σε ναούς χωριών της Συμπολιτείας.

Υπενθυμίζεται πως την υπόθεση “ξεσκέπασε” η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, άνδρες της οποίας βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην Πάτρα και προχώρησαν στην σύλληψη των φερόμενων ως δραστών.

Από τη μέχρι τώρα έρευνα έχουν βεβαιώθει τρεις περιπτώσεις απάτης και μια απόπειρα, ενώ εξετάζονται συνολικά 10 περιπτώσεις.

Το Σάββατο την πόρτα του Εισαγγελέα ο ένστολος και ο κληρικός και αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι πλημμελημετικού χαρακτήρα, καθώς το ύψος της απάτης δε ξεπερνά τις 120.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news ορίστηκε να δικαστούν σήμερα Δευτέρα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

tempo24.news

535 συλλήψεις το Νοέμβριο στη Δυτική Ελλάδα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr