Δυτική Ελλάδα: Σχολή διαιτητών – κριτών – παρατηρητών BEACH HANDBALL με φόντο τους Μεσογειακούς

Σχολή Διαιτητών – Κριτών – Παρατηρητών του BeachHandball διοργανώνουν στην Πάτρα, η Επιτροπή Beach Handball της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (OXE)και η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ…

<p>sxoli</p>

Σχολή Διαιτητών – Κριτών – Παρατηρητών του BeachHandball διοργανώνουν στην Πάτρα, η Επιτροπή Beach Handball της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης (OXE)και η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων Πάτρα 2019. Η σχολή θα διεξαχθεί στην Πάτρα, λόγω της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων και από αυτή θα επιλεγούν τεχνικά στελέχη (κριτές), για το τουρνουά του BeachHandballτων Μεσογειακών Αγώνων.

Στη σχολή μπορούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι/ες μόνον όσοι/ες διαθέτουν το πτυχίο του/ης διαιτητή/κριτή τουhandballσάλας. Τα μαθήματα της σχολής θα γίνουν στην Πάτρα, στις 22 και 23 Ιουνίου 2019, σε αίθουσα του Παμπελοποννησιακού Αθλητικού Κέντρου.

Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες: beachhandball@hhf.org.gr

Ευρωπαϊκή διάκριση για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το «Καφέ Γέφυρες» για τη συνέργειά τους στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)