ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Πρωτοφανές περιστατικό απάτης σε βάρος Πατρινής – Δείτε τι σκαρφίστηκαν οι δράστες

Δυτική Ελλάδα: Πρωτοφανές περιστατικό απάτης σε βάρος Πατρινής – Δείτε τι σκαρφίστηκαν οι δράστες

Δυτική Ελλάδα: Πρωτοφανές περιστατικό απάτης σε βάρος Πατρινής – Δείτε τι σκαρφίστηκαν οι δράστες

Nέες μεθόδους εφευρίσκουν επιτήδειοι για να εξαπατήσουν πολίτες κυρίως ηλικιωμένους, αποσπώντας τους σημαντικά χρηματικά ποσά.

Θύμα μιας καλοστημένης απάτης, όπως αποδείχθηκε “έπεσε” μια Πατρινή.

Σύμφωνα με πληροφορίες  άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και αφού της συστήθηκε ως Γιατρός που υπηρετεί σε νοσοκομειο σε νησί της Ελλάδας, την ενημέρωσε πως τραυματίστηκε η αδελφή της, η οποία χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να του καταβάλλει το χρηματικό ποσό τον 2.000 ευρώ.

Μάλιστα για να γίνει πειστικός, φρόντισε το θύμα να μιλήσει με την υποτιθέμενη τραυματισμένη αδελφή της. Η Πατρινή ωστόσο δεν αντελήφθη πως η γυναίκα που βρισκόταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, δεν ήταν η αδελφή της αλλά συνεργός του επίδοξου δράστη. Μετά τη τηλεφωνική κλήση πείστηκε και δέχθηκε να μεταβεί στο σπίτι της γυναίκα – “συνεργάτης” του γιατρού, προκειμένου να της παραδώσει τα χρήματα, ώστε το συγγενικό της πρόσωπο να τύχεις της καλύτερης μεταχείρισης.

Όταν το περιστατικό απάτης, αποκαλύφθηκε καταγγέλθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, άνδρες της οποίας σχημάτισαν δικογραφία για απάτη και διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

dete.gr

Θέρμο: 1ο τουρνουά μπάσκετ 3on3

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr