ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΔυτική Ελλάδα: Πρωτιά για 7η φορά στις εκλογές για τον Βασίλη Φερτάκη!

Δυτική Ελλάδα: Πρωτιά για 7η φορά στις εκλογές για τον Βασίλη Φερτάκη!

Δυτική Ελλάδα: Πρωτιά για 7η φορά στις εκλογές για τον Βασίλη Φερτάκη!

Εκλογές στο Σωματείο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων πραγματοποιήθηκαν στις 6 και 7 Ιουλίου 2020.

Στις εκλογές συμμετείχαν πέντε  ψηφοδέλτια  συνδικαλιστικών παρατάξεων.

Η συνδικαλιστική παράταξη Ενιαίο Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Πυροσβεστών κέρδισε ξανά τις εκλογές με αυτοδυναμία και ποσοστό  53% με πρώτο σε σταυρούς τον Πρόεδρο εδώ και έξι φορές Βασίλης Φερτάκη, με τους συναδέλφους του να επικυρώνουν για ακόμη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του !

Πρόκειται για την εβδόμη συνεχόμενη αυτοδυναμία του ψηφοδελτίου αλλά και την έβδομη συνεχόμενη θητεία του Βασίλη Φερτάκη και πρωτιά σε σταυρούς μεταξύ όλων των υποψηφίων και στα πέντε ψηφοδέλτια τόσο για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης όσο και για το Πανελλήνιο Όργανο, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών! 

Επτά συνεχόμενες φορές για τον Βασίλη Φερτάκη , διπλή πρωτιά σε σταυρούς και αυτοδυναμία ταυτόχρονα! Ο Βασίλης Φερτάκης πήρε την στήριξη των συναδέλφων του οι οποίοι αναγνώρισαν για ακόμη μια φορά τους συνεχείς αγώνες του. Ο ίδιος παλεύει καθημερινά για την ανάδειξη του συνόλου των εργασιακών και οικονοµικών προβληµάτων που αντιµετωπίζουν οι Πυροσβέστες.

achaianews.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr