ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Οικογένεια με ανήλικο παιδί έκανε σπίτι της εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Οικογένεια με ανήλικο παιδί έκανε σπίτι της εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Οικογένεια με ανήλικο παιδί έκανε σπίτι της εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, μερικά σεντόνια δύο κουβέρτες και μία λινάτσα για να σκεπάζει τον ουρανό και τα παράθυρα.

Αυτό το όχημα που βρίσκεται στην οδό Οίτης στην Πάτρα, στεγάζει μία οικογένεια, με ανήλικο παιδί. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, αρκετές φορές στην περιοχή έχουν θεαθεί τα μέλη της οικογένειας, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση ιδιαίτερα την περίοδο που προηγήθηκε, όταν οι θερμοκρασίες τη νύχτα και το πρωΐ στην Πάτρα ήσαν κοντά στο μηδέν.

Αρκετοί ήσαν εκείνοι που πορσοπάθησαν να βοηθήσουν, αλλά το μείζον πρόβλημα της στέγης για την οικογένεια παρέμενε. Μάλιστα πληροφορίες του tempo24.news ανέφεραν  οτιο ενημερώθηκε και “το χαμόγελο του παιδιού” στελέχη του οποίου ενημέρωσαν με την σειρά τους την Αστυνομία.

Περιπολικό έφτασε στο σημείο αλλά την ώρα εκείνη δεν κατάφερε να εντοπίσει την οικογένεια, η οποία όμως επανεμφανίστηκε τις επόμενες μέρες και νήυχτες κάτω από συνθήκες ψύχους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη των μελών της οικογένειας και του ανήλικου παιδιού, που σύμφωνα με μαρτυρίες εξακολουθούν τις νύχτες να εμφανίζονται στο πρόχειρο κατάλυμμά τους.

tempo24.news

Βόνιτσα: Σύλληψη για κοκαΐνη, κάνναβη και φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr