ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΔυτική Ελλάδα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα σημεία συνωστισμού – “Άδειασαν” οι σκάλες, γέμισε η πλατεία!(ΦΩΤΟ+VIDEO)

Δυτική Ελλάδα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα σημεία συνωστισμού – “Άδειασαν” οι σκάλες, γέμισε η πλατεία!(ΦΩΤΟ+VIDEO)

Δυτική Ελλάδα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στα σημεία συνωστισμού – “Άδειασαν” οι σκάλες, γέμισε η πλατεία!(ΦΩΤΟ+VIDEO)

Κι ενώ η αστυνομία κατάφερε να απομακρύνει τους εκατοντάδες νεαρούς από τις σκάλες της Αγίου Νικολάου, στην Πατρέως και την Γεροκωστοπούλου, φαίνεται ότι νεαροί που δεν θέλουν να χάσουν το Σαββατόβραδο με τους φίλους τους, βρήκαν στέκι στην πλατεία Γεωργίου. Η οποία μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, δέχθηκε περισσότερο κόσμο αφού έκλεισαν και τα μαγαζιά. 

Μεγάλη επιχείρηση το βράδυ του Σαββάτου της ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα.

Όπως φαίνεται και στο φωτορεπορτάζ του tempo24, αστυνομικοί επενέβησαν σε τρία σημεία στις σκάλες της Αγίου Νικολάου, της Πατρέως και της Γεροκωστοπούλου για να απομακρύνουν τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί εκεί, μη τηρώντας τα μέτρα κατά του covid-19.

Φαίνεται ότι οι εικόνες συνωστιμού, εκατοντάδεων νεαρών που συνωστίζονται με μπύρες και ποτά στα χέρια στα 193 σκαλιά, να κινητοποίησαν την Αστυνομία, όχι μόνο στην Αγίου Νικολάου αλλά και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης, όπου παρατηρείται τα τελευταία βράδια συγκεντρώσεις νεαρών και αυτοσχέδια πάρτι μέχρι το πρωί, χωρίς να τηρούνται οι κανόνες των αποστάσεων.

tempo24.news

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr