ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΔυτική Ελλάδα: Κατέστρεψαν μηχανήματα και φόρτωσαν μπαταρίες σε αγροτικό – Μεγάλες ζημιές σε εταιρία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτική Ελλάδα: Κατέστρεψαν μηχανήματα και φόρτωσαν μπαταρίες σε αγροτικό – Μεγάλες ζημιές σε εταιρία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτική Ελλάδα: Κατέστρεψαν μηχανήματα και φόρτωσαν μπαταρίες σε αγροτικό – Μεγάλες ζημιές σε εταιρία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που μπήκαν σε εταιρία χωματουργικών και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα απέναντι από το Κλειστό Γυμναστήριο Τόφαλος, στην οδό Πανεπιστημίου. 

Οι άγνωστοι κατέστρεψαν μηχανήματα από τα οποία ξήλωσαν μπαταρίες.

O επιχειρηματίας Ανδρέας Πετρόπουλος δεν πίστευε στα μάτια του όταν σήμερα το πρωί επιχείρησε να μπει μέσα στην εταιρεία του. Οι δράστες είχαν σπάσει τα τζάμια των φορτηγών του, είχαν βγάλει τις μπαταρίες, τις είχαν φορτώσει σε ένα αγροτικό Νavara και ετοιμάζονταν να φύγουν.

O επιχειρηματίας Ανδρέας Πετρόπουλος

Όμως δεν κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό και έτσι δεν ολοκλήρωσαν το σχέδιό τους. Η ζημιά όμως που προκάλεσαν ήταν μεγάλη ενώ μπήκαν και στο γραφείο της εταιρείας αναζητώντας χρήματα.

Ο κ. Πετρόπουλος είναι σε απόγνωση. Και όπως λέει δυστυχώς η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί με ελάχιστα μέσα, με ένα μόνο περιπολικό τη νύχτα να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Οσες φιλότιμες προσπάθειες και αν κάνουν οι αστυνομικοί, είναι ελάχιστοι και με λίγα μέσα.

tempo24.gr

Δυτική Ελλάδα: 392 συλλήψεις και 223 εξιχνιάσεις το μήνα Νοέμβριο – Αναλυτικά στοιχεία

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr