ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Έσπασε την καραντίνα και πήγε.. στο Δικαστήριο!

Δυτική Ελλάδα: Έσπασε την καραντίνα και πήγε.. στο Δικαστήριο!

Δυτική Ελλάδα:  Έσπασε την καραντίνα και πήγε.. στο Δικαστήριο!

Έσπασε την καραντίνα και πήγε.. στο Δικαστήριο, στον Πύργο για υπόθεσή του ένας άνδρας ενώ ήταν θετικός στον ιό.

Αναλυτικά:

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού άνδρα προχώρησαν το πρωί της Τρίτης στον Πύργο οι αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των εγγράφων του ότι ενώ ήταν θετικός στο κορωνοϊό covid 19, δεν τηρούσε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ειδικότερα, ο εν λόγω άνδρας χρειάστηκε να επισκεφθεί για υπόθεσή του το Δικαστικό Μέγαρο Πύργου και κατά τη διάρκεια του ελέγχου που του έγινε από τον υπάλληλο της φύλαξης ο ίδιος τον ενημέρωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό ύστερα από τεστ που είχε κάνει, ωστόσο ήθελε να παραδώσει κάποια έγγραφα.

Ο υπάλληλος φύλαξης του τόνισε πως δεν μπορούσε να εισέλθει στο κτίριο όντας θετικός και παράλληλα ειδοποίησε τη γραμματεία των Δικαστηρίων που με τη σειρά της ενημέρωσε την Εισαγγελέα.

Η τελευταία, έδωσε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία, ενώ ενημερώθηκαν και οι Αστυνομικές Αρχές προκειμένου να οδηγηθεί ο πολίτης στο Α.Τ. Πύργου.

Μετά την εξακρίβωση πως ο άνδρας είχε «σπάσει» την καραντίνα του και κυκλοφορούσε όντας θετικός, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.

patrisnews.com

ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας: Κινητοποίηση στη ΔΕΗ στο Αγρίνιο την Παρασκευή 28 Γενάρη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ