ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑιτωλοακαρνανία – Δυτική Ελλάδα: Έρχονται από αύριο 12 κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ για τεστ

Αιτωλοακαρνανία – Δυτική Ελλάδα: Έρχονται από αύριο 12 κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ για τεστ

Αιτωλοακαρνανία – Δυτική Ελλάδα: Έρχονται από αύριο 12 κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ για τεστ

Δώδεκα κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα ριχθούν από αύριο Δευτέρα στην μάχη της διενέργειας εργαστηριακού προληπτικού ελέγχου σε ευπαθείς με στόχο την πρόληψη του κορωνοϊού.

Τριάντα εργαζόμενοι από τον χώρο της Υγείας θα εκπαιδευτούν αύριο σε ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η 6η ΥΠΕ προκειμένου να ξεκινήσουν οι έλεγχοι στην Δυτική Ελλάδα.

Σε πρώτο στάδιο το βάρος των ελέγχων θα επικεντρωθεί στους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδας, στην Αχαΐα, στην Ηλεία και στην Αιτωλοακαρνανία, στα σημεία που λειτουργούν δομές, καταυλισμοί αλλά και σε γηροκομεία και ιδρύματα.

Η λήψη δειγμάτων από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα συμβάλλουν ώστε να υπάρξει μια «αποτύπωση» της επίπτωσης της πανδημίας στην περιοχή μας.

Την ίδια ώρα πάντως, σε χαμηλά επίπεδα δείχνει να κινείται η πανδημία του κορωνοϊού στην στην περιοχή μας. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλευόταν μέχρι χθες το απόγευμα ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Οφθαλμολογική Κλινική και δύο ύποπτα στην ΩΡΛ, ενώ 45 δείγματα που είχαν σταλεί στα δύο εργαστήρια της περιοχής μας αποδείχθηκαν αρνητικά.

Οι επιτυχόντες για την Αιτωλοακαρνανία είναι οι εξής: 

dete.gr

Στα θρανία από αύριο Δευτέρα η Τρίτη Λυκείου – Οι κανόνες για μαθητές, γονείς και καθηγητές

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr