Δυτική Ελλάδα: Επτά συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία το τελευταίο 24ωρο!

Σε Αμφιλοχία και Βόνιτσα οι συλλήψεις στην Αιτωλοακαρνανία

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ1

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Ηλείας σχηματίσθηκαν επτά δικογραφίες και συνελήφθησαν επτά άτομα για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα, σε 24 ώρες!

Συγκεκριμένα, στην Αμφιλοχία συνελήφθη, χθες (12/4/2024)σε περιοχή της Αμφιλοχίας, ένας άνδρας, έπειτα από
καταγγελία που υπέβαλαν σε βάρος του η αδερφή του και η μητέρα του για ενδοοικογενειακή απειλή.

Στη Βόνιτσα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, έπειτα από καταγγελία του πατέρα της για ενδοοικογενειακή απειλή, καθώς και για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης με τασάκι σε προγενέστερο χρόνο.

Στην Πάτρα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η
σύντροφός του για ενδοοικογενειακή σωματική βία και απειλή και συνελήφθησαν, ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι η γυναίκα υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του συζύγου της για απειλή μέσω τηλεφώνου και ο άνδρας σε βάρος της συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή και ψευδή
καταμήνυση.

Στην Αιγιαλεία συνελήφθησαν δύο άνδρες - αδέρφια, διότι αλληλομηνύθηκαν για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλές.

Στη Δυτική Αχαΐα συνελήφθη χθες (12/4/2024)σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύντροφός του για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλές, τη στιγμή που βρίσκονταν στο εσωτερικό οχήματος.

Τέλος, στη Γαστούνη συνελήφθη ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.