ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Διευθυντής σχολείου διέθεσε χρήματα και 22 μέρες από την άδειά του και μεταμόρφωσε το κτίριο

Δυτική Ελλάδα: Διευθυντής σχολείου διέθεσε χρήματα και 22 μέρες από την άδειά του και μεταμόρφωσε το κτίριο

Δυτική Ελλάδα: Διευθυντής σχολείου διέθεσε χρήματα και 22 μέρες από την άδειά του και μεταμόρφωσε το κτίριο

Στο συγκρότημα των ΕΠΑΛ της Αγίας Σοφιάς, ένας εκ των Διευθυντών, με μεράκι και όραμα για την καθαριότητα το πράσινο και την αισθητική αναβάθμιση του προαυλίου χώρου, διέθεσε 22 μέρες από την καλοκαιρινή του άδεια και με ίδιους πόρους και μέσα φρόντισε να την μεταμόρφωσή του.

Τα σκουπίδια στην αυλή και η εν γένει πλημμελής φροντίδα για την καθαριότητα των χώρων, ακυρώνουν τις οποίες μεμονωμένες πρωτοβουλίες αναβάθμισης της εικόνας του σχολικού συγκροτήματος. Μια από τις μόνιμες καθαρίστριες του συγκροτήματος, έχει σοβαρά προβλήματα υγείας και μολονότι φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της, δεν αντικαθίσταται.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή για τους εργαζόμενους και του πολίτες που έχουν συναλλαγές με το συγκρότημα αλλά όπως υποστηρίζεται δεν ενεργοποιούν τα αντανακλαστικά του Δήμου.

Τα χρώματα που μπήκαν στην αυλή έρχονται να τονίσουν ότι σε αυτό το σχολείο φοιτούν και μαθητές των διακοσμητικών και γραφιστικών ειδικοτήτων που χαίρονται τη ζωντάνια των καθαρών χρωμάτων. Εξάλλου είναι γνωστή η θετική επίδραση στην ψυχολογία των ανθρώπων τόσο των χρωμάτων όσο και των φυτών.

tempo24.gr 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr