ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Διεθνής διάκριση σε διαγωνισμό για φοιτητή που σχεδίασε πρωτοποριακό πρόγραμμα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Διεθνής διάκριση σε διαγωνισμό για φοιτητή που σχεδίασε πρωτοποριακό πρόγραμμα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Διεθνής διάκριση σε διαγωνισμό για φοιτητή που σχεδίασε πρωτοποριακό πρόγραμμα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Την τρίτη θέση σε διεθνή διαγωνισμό, εκπροσωπώντας την χώρα μας, κατέλαβε ένα πατρινόπουλο, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου της Πάτρας δημιουργός για τη δημιουργία ενός πρωτοπόρου πρότζεκτ (project) , που στοχεύει μεταξύ άλλων και στον εναλλακτικό τουρισμό!

Πρόκειται για τον Ιωάννη Εμμανουήλ Κοσμαδάκη, δημιουργό του project ‘Fisea – Book your fishing holidays’, «όραμα μου η δημιουργία μιας πλατφόρμας παροχής ολοκληρωμένων αλιευτικών εκδρομών, με στόχο την αύξηση του βιοτικού επιπέδου των αλιέων, καταπολέμηση της υπεραλίευσης και ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού στην Ελλάδα», όπως είχε πει ο ίδιος στο tempo24 πριν το διαγωνισμό!

Σήμερα από το Βερολίνο που βρίσκεται για το διαγωνισμό ανάρτησε στην σελίδα του στο facebook τα ευχάριστα νέα, ευχαριστώντας και το tempo24 που είχει στηρίξει και προβάλει από την πρώτη στιγμή την προσπάθειά του:

:Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω ότι κατέκτησα την 3η θέση στο Youth Citizen Entrepreneurship Competition στη κατηγορία Tourism: Best Project 2019!

Είμαι ευγνώμων σε όλους εσάς που στηρίξατε την υποψηφιότητα μου με οποιοδήποτε τρόπο και καταφέρατε να με εντάξετε στους τελικούς φιναλίστ!

Μέσα από το συγκεκριμένο διαγωνισμό κατάφερα να έρθω σε επαφή με αξιόλογους νεαρούς entrepreneurs από κάθε γωνιά του πλανήτη και να λάβω σημαντική ανατροφοδότηση, έμπνευση και συμβουλές σχετικά με την Fisea – Book your fishing holidays.

tempo24.gr 

Αιτωλοακαρνανία: Εν αναμονή των εξελίξεων για το μεταναστευτικό – ΗΧΗΤΙΚΟ

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr