ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΔυτική Ελλάδα – Χριστίνα Ιωάννου: Tο πρωί είναι καθαρίστρια και το βράδυ τραγουδίστρια! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα – Χριστίνα Ιωάννου: Tο πρωί είναι καθαρίστρια και το βράδυ τραγουδίστρια! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα – Χριστίνα Ιωάννου: Tο πρωί είναι καθαρίστρια και το βράδυ τραγουδίστρια! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Με όπλο τη ζεστή και όμορφη φωνή της η 44χρονη Χριστίνα Ιωάννου κατάφερε να κάνει την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν τις καρέκλες τους και να την διεκδικήσουν. Η παίκτρια του Voice μάλιστα αποκάλυψε πως κάνει δύο δουλειές καθώς το πρωί είναι καθαρίστρια και το βράδυ τραγουδίστρια.

«Γεννήθηκα πριν από 44 χρόνια στην Πάτρα και τα 20 τελευταία μένω στην Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Ιωάννου, προσθέτοντας. «Στην Αθήνα είμαι ουσιαστικά σε δύο δουλειές. Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει με την καθαριότητα στην Μαρίνα Ζέας και η βραδινή μου δουλειά είναι το τραγούδι».

«Η πρωινή μου δουλειά έχει να κάνει καθαρά με τον βιοπορισμό, να μπορώ να ανταπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις μου επειδή η βραδινή δουλειά δεν έχει πάντα σταθερότητα, αναγκαστικά θα πρέπει να κάνω κάτι το πρωί για να μπορώ να ανταπεξέρχομαι. Το βράδυ είναι ξεκούραση γιατί το να τραγουδάω σε διάφορα μαγαζιά με ξεκουράζει από την καθημερινότητα μου. Αισθάνομαι ότι εκεί ζω, εκεί αναπνέω» σημείωσε η 44χρονη διαγωνιζόμενη στο εισαγωγική της απόσπασμα.

Με την ερμηνεία της, η Χριστίνα Ιωάννου κατόρθωσε να γυρίσει δύο από τις τέσσερις καρέκλες και αυτές ήταν της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες και coaches του The Voice έδωσαν όμορφη μάχη για να κερδίσουν τη διαγωνιζόμενη στην ομάδα τους αλλά νικήτρια αναδείχθηκε η Έλενα Παπαρίζου!

dete.gr

Παντρεμένη έχει κάνει άνω – κάτω ένα ολόκληρο χωριό στην Αιτωλοακαρνανία!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr