ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Αυτοί είναι οι “σωτήρες” Αστυνομικοί του ενός έτους παιδιού – Σε χρόνο ρεκόρ στο Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Αυτοί είναι οι “σωτήρες” Αστυνομικοί του ενός έτους παιδιού – Σε χρόνο ρεκόρ στο Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Δυτική Ελλάδα: Αυτοί είναι οι “σωτήρες” Αστυνομικοί του ενός έτους παιδιού – Σε χρόνο ρεκόρ στο Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Επτά συνολικά είναι οι Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που το απόγευμα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, συνέδραμαν στη μεταφορά παιδιού ενός έτους, σε χρόνο ρεκόρ στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς.  Το παιδάκι είχε χάσει τις αισθησεις του και η διακομιδή του ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου.  

Πρόκειται για τους Ανθυπαστυνόμους Παναγιώτη Δούβρη και Παναγιώτη Καυγά και τους Αρχιφύλακες Ανδρέα Κάππο, Γιώργο Κουρλέση, Χρήστο Κουτσοσπύρο, Γιώργο Πλώτα και τον Αστυφύλακα Επαμεινώνδα Γιαννόπουλο.

Οι δικυκλιστές της Άμέσου Δράσεως σε συνδυασμό με την εμπειρία και τα αντανακλαστικά του πληρώματος του ασθενοφόρου, συνέβαλαν τα μέγιστα στην άμεση και ταχύτερη διακομιδή του παιδιού “ανοίγοντας” δρόμο στην Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ, μέχρι το παιδιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα. Όπως είχε γράψει το tempo24.news η απόσταση Καποδιστρίου και Κορίνθου μέχρι το παιδιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα, διανύθηκε σε μόλις 1 λεπτό!

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

tempo24.news.gr

Πένθος για τον ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Γκάτση, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr