ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Απατεώνες ζητούν τραπεζικά στοιχεία από γεωργούς για δήθεν καταβολή ενισχύσεων

Δυτική Ελλάδα: Απατεώνες ζητούν τραπεζικά στοιχεία από γεωργούς για δήθεν καταβολή ενισχύσεων

Δυτική Ελλάδα: Απατεώνες ζητούν τραπεζικά στοιχεία από γεωργούς για δήθεν καταβολή ενισχύσεων

Εξαιρετικά ευρηματικοί αποδεικνύονται επιτήδειοι που προσπαθούν τώρα να εξαπατήσουν γεωργούς και στη Δυτική Ελλάδα, τάζοντας τους τη δεύτερη δόση ενίσχυσης η οποία κανονικά θα καταβληθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Οι απατεώνες ζητούν προσωπικά στοιχεία για τραπεζικούς λογαριασμούς με μοναδικό στόχο να τους…αδειάσουν!

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για προσπάθειες τηλεφωνικής απάτης και καλούν τους  πολίτες να εμπιστεύονται μόνο τις επίσημες ενημερώσεις και να μην παραχωρούν στοιχεία σε αγνώστους.

Συγκεκριμένα, η  Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, πληροφορούμενη ότι άγνωστοι επιχειρούν να επικοινωνήσουν με δικαιούχους του Υπομέτρου 6.3 («Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων») και με το πρόσχημα καταβολής της δεύτερης δόσης της δημόσιας ενίσχυσης, προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία και δεδομένα τραπεζικών λογαριασμών, καλεί τόσο τους δικαιούχους του συγκεκριμένου Υπομέτρου, όσο και κάθε άλλο πολίτη που εντάσσεται σε οποιοδήποτε μέτρο ενίσχυσης, να μην παραχωρούν κανένα στοιχείο και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σημειώνεται ότι η καταβολή της β’ δόσης της ενίσχυσης των δικαιούχων του Υπομέτρου 6.3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης αναμένεται τον Οκτώβριο του 2022.

Σε κάθε περίπτωση, καλούνται οι πολίτες να εμπιστεύονται μόνο τις επίσημες ενημερώσεις της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ και σε περίπτωση που ενοχληθούν από αγνώστους, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Αστυνομία ή με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας στα τηλέφωνα: 2613 613201 (Γενική Διεύθυνση), 26313 61655 (Διεύθυνση Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας), 2613 613701 (Διεύθυνση Π.Ε. Αχαΐας), 26213 60149.

Στη Διεθνή Έκθεση για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος ο Λάμπρος Δημητρογιάννης και ο Γιώργος Παπαναστασίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ