ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Δυτική Ελλάδα: Ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Δυτική Ελλάδα: Ο πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοινώθηκαν χθες τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ανάμεσά τους και τουλάχιστον 17 στελέχη από την Αχαΐα, αρκετά εκ των οποίων προέρχονται από τη διεύρυνση που επιχειρείται το τελευταίο διάστημα στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Πρόκειται για Αχαιούς με σημαντική διαδρομή στον προοδευτικό χώρο που η ενασχόλησή τους με τα κοινά έχει ξεκινήσει από το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ άλλοι ανήκουν χρόνια στην Αριστερά, ακολούθησαν τον Φώτη Κουβέλη και τώρα επιστρέφουν στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Οι Αχαιοί που συμμετέχουν στην Κ.Ε. Ανασυγκρότησης είναι οι: Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Μάρκου, Κώστας Σπαρτινός, Ανδρέας Ριζούλης, Ελένη Συμεωνίδου, Δημήτρης Αβράμης, Χρήστος Σταυρόπουλος, Κώστας Βουκελάτος, Μιχάλης Σιδηρόπουλος, Γιώργος Νικολάου, Γιώργος Κυριακόπουλος, Διονύσης Τεμπονέρας, Γιάννης Κριμπάς, Δήμος Ντάγκας, Πολύβιος Κατσάνης, Μαρία Γεωργακοπούλου και ο πρώην αρχηγός τα ΕΛ.ΑΣ. Άρης Ανδρικόπουλος.

Συνολικά ανακοινώθηκαν 695 ονόματα, εκ των οποίων ξεχωρίζουν οι: Έφη Αχτσιόγλου, Σπύρος Δανέλλης (έχει περάσει από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι), Γιώργος Κατρούγκαλος, Αλέξης Γεωργούλης, Πέτρος Κόκκαλης, Αντώνης Κοτσακάς (πρώην βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ), Άννα Βαγενά, Δραγασάκης Γιάννης, Φώτης Κουβέλης, Κωνσταντίνα Κουνέβα, Έλενα Κουντουρά, Σταμάτης Κραουνάκης, και Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η Κεντρική Επιτροπή ανασυγκρότησης θα συνεδριάσει το Σάββατο στις 12:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη). Εξηγώντας τον ρόλο και το έργο της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος επισημαίνει τα εξής: «Ο ρόλος της είναι να σχεδιάσει και να τρέξει την καμπάνια εγγραφής νέων μελών με ανοικτές γενικές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα και με βάση της το κείμενο-κάλεσμα προς του δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες. Στόχος η ανασυγκρότηση του δημοκρατικού-προοδευτικού χώρου στην Ελλάδα.

Τις επόμενες ημέρες η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας θα συγκαλέσει διευρυμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Ανασυγκρότησης κατά τα πρότυπα της Κ.Ε. για να πιάσουμε άμεσα δουλειά».

tempo24.gr 

Επανέρχεται το δικαστικό ένσημο – Αντιδρούν οι δικηγόροι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr