ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα – 6η ΥΠE: Σύσκεψη υπό τον Θάνο Πλεύρη για την κατάσταση στα Νοσοκομεία – “Θα έρθουν και άλλοι γιατροί στο ΕΣΥ”

Δυτική Ελλάδα – 6η ΥΠE: Σύσκεψη υπό τον Θάνο Πλεύρη για την κατάσταση στα Νοσοκομεία – “Θα έρθουν και άλλοι γιατροί στο ΕΣΥ”

Δυτική Ελλάδα – 6η ΥΠE: Σύσκεψη υπό τον Θάνο Πλεύρη για την κατάσταση στα Νοσοκομεία – “Θα έρθουν και άλλοι γιατροί στο ΕΣΥ”

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη για την υγειονομική εικόνα της περιοχής και για την κατάσταση που επικρατεί στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας στην Πάτρα.

Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Διοικητής της 6ης ΥΠε κ. Γιάννης Καρβέλης, ο αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Δημήτρης Μπάκος και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας” κ. Ηλίας Θεοδωρόπουλος καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο κ. Πλεύρης ανέφερε ότι στους επικουρικούς γιατρούς που συνδράμουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα δοθεί η δυνατότητα να προσληφθούν μόνμα στο δημόσιο και να ενισχύσουν τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Μάλιστα ο Υπουργός Υγείας τόνισε ότι τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας είναι ενισχυμένα σε υγειονομικό προσωπικό, σε σχέση με το 2019.

Νωρίτερα ο κ. Πλεύρης εγκαινίασε τη λειτουργία των νέων ιατρείων στο πρώην ΙΚΑ της οδού Γούναρη, ενώ αναφερόμενος σε θέματα διαφθοράς στον χώρο των ιατρών ο κ. Πλεύρης έστειλε σαφές μήνυμα ότι το Υπουργείο θα συνεχίσει να τα διερευνά άμεσα και να απομακρύνει όσους εμπλέκονται σε κυκλώματα πλαστών πιστοποιητικών ή εικονικών εμβολιασμών.

Από την Πάτρα ο κ. Πλεύρης αναφέρθηκε και στους επίορκους γιατρούς και στα κυκλώματα πλαστών πιστοποιητικών τονίζοντας ότι οπουδήποτε υπάρχουν καταγγελίες, αυτές θα εξετάζονται ενδελεχώς.

tempo24.gr

Ναύπακτος:Στα όρια του ο χείμαρρος της Βαριάς – Η αστυνομία έκοψε την κυκλοφορία στη Γέφυρα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ