ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: 8 συλλήψεις από το Λιμενικό

Δυτική Ελλάδα: 8 συλλήψεις από το Λιμενικό

Δυτική Ελλάδα: 8 συλλήψεις από το Λιμενικό

Στη σύλληψη δύο  αλλοδαπών, ηλικίας 30 και 42 ετών αντίστοιχα, προέβησαν απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, στη σύλληψη μίας 18χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.
Τέλος, στη σύλληψη πέντε  αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, σε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 36χρονος αλλοδαπός, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με την άμεση συνέργεια τριών ακόμα αλλοδαπών, ηλικίας 33, 58 και 57 ετών αντίστοιχα, μία 24χρονη αλλοδαπή, η οποία κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου οι ανωτέρω να την μεταφέρουν λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα καθώς και το έγγραφο.

dete.gr

Δυτική Ελλάδα: Μαχαιρώματα στο Κωνσταντοπούλειο-Στα Δικαστήρια η υπόθεση-Εγινε χαμός μεταξύ τροφίμων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr