Δυστύχημα στα Τέμπη: Ο Δ. Λεϊμονής από το Αιτωλικό μιλά για την 19χρονη Κυριακής που σώθηκε από μια συμβουλή (video)

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ο Δ. Λεϊμονής από το Αιτωλικό μιλά για την 19χρονη Κυριακής που σώθηκε από μια συμβουλή (video) Ο αδερφός της Κυριακής είχε συμβουλέψει τον πατέρα του να αγοράσει στην 19χρονη εισιτήριο σε βαγόνι στο πίσω μέρος του τρένου και όχι μπροστά

Δυστύχημα στα Τέμπη: Ο Δ. Λεϊμονής από το Αιτωλικό μιλά για την 19χρονη Κυριακής που σώθηκε από μια συμβουλή (video)

Ο αδερφός της Κυριακής είχε συμβουλέψει τον πατέρα του να αγοράσει στην 19χρονη εισιτήριο σε βαγόνι στο πίσω μέρος του τρένου και όχι μπροστά. Ο πατέρας της Κυριακής, διασωθείσας από τη σύγκρουση επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη μίλησε για τα όσα βίωσαν σαν οικογένεια στην εκπομπή «Ελένη».

«Τα αισθήματα είναι ανάμεικτα. Αισθάνομαι τυχερός, αλλά πιάνω τον εαυτό μου να θρηνεί σαν να ήμουν ο άτυχος της υπόθεσης. Η κόρη μου μας πήρε έντρομη κλαίγοντας. Δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει γιατί ήταν στο 7ο βαγόνι. Τρομοκρατηθήκαμε αλλά δεν θέλαμε να το δείξουμε. Εκείνη προσπαθούσε να δώσει κουράγιο σε εμάς και εμείς σε εκείνη».

Σχετικά με την Κυριακή είπε: « Την επόμενη μέρα άρχισε να θυμάται πράγματα, ότι είδε μια γυναικά με καμένο πρόσωπο και ότι σκόνταψε πάνω σε έναν νεκρό. Ο οδηγός του λεωφορείου έλεγε ανέκδοτα και τους μιλούσε συνέχεια για να τους κρατά σε καλή κατάσταση. Τον ευχαριστώ αν και δεν τον γνωρίζω. Η Κυριακή νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα. Ότι δεν ήμουν εγώ αλλά ήταν ο διπλανός μου».

Κλείνοντας ο πατέρας της Κυριακής σημείωσε: «Το μήνυμα ”μπαμπά έφτασα” και η ανασφάλεια θα μας ”κυνηγά” πια. Είναι μια ”ψυχολογική ασθένεια” που θα περάσουμε όλοι. Της χαρίστηκε της Κυριακής η ζωή, όπως και πολλών ανθρώπων. Η Κυριακή πήγε να βγάλει εισιτήριο για το 5ο βαγόνι αλλά δεν πρόλαβε γιατί έπεσε το ίντερνετ. Ο αδελφός της είπε να πάει στο 7ο που είναι πιο ασφαλές».

mega.gr 

Αυτός είναι ο 33χρονος από το Μπαγκλαντές που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη