ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΔύσκολο Σαββατοκύριακο για 3 ζώδια – Ο ρόλος της Σελήνης

Δύσκολο Σαββατοκύριακο για 3 ζώδια – Ο ρόλος της Σελήνης

Δύσκολο Σαββατοκύριακο για 3 ζώδια – Ο ρόλος της Σελήνης

Ζώδια: Oι αλλαγές που θα φέρουν οι Δεσμοί της Σελήνης δεν είναι ούτε πλανήτες ούτε αστεροειδείς, αλλά μαθηματικά υπολογισμένα σημεία τα οποία προκύπτουν από την τροχιά της Γης και κινούνται πάντα με αντίθετη φορά στο ζωδιακό.

Οι Δεσμοί της Σελήνη στον άξονα Κριού-Ζυγού θα ενεργοποιήσουν πολύ κομβικούς τομείς σας και αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να αφήσετε σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας στο παρελθόν.

Με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Κριού καλείστε να εστιάσετε στην προσωπική σας εξέλιξη, να δουλέψετε με τις φοβίες σας και να θέσετε καινούριους στόχους. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εσάς, όπου θα χρειαστεί να εστιάσετε στον εαυτό σας και στο να γιατρέψετε πληγές και ανοιχτά συναισθηματικά τραύματα, τα οποία σας δυσκολεύουν μέχρι και σήμερα.

Λέων

Και για εσάς τους Λέοντες, όλα αλλάζουν από αύριο. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσετε πως οι επιφανειακές γνωριμίες και σχέσεις, δεν σας καλύπτουν πια το ίδιο. Θα αναζητήσετε και θα εστιάσετε σε ανθρώπους που έχουν να προσφέρουν νόημα στην καθημερινότητα σας.

Ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιο του Κριού θα προσπαθήσει να σας διδάξει να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε ανούσιες ή αδιέξοδες καταστάσεις ή σε ανθρώπους με τους οποίους απλώς περνάτε τον χρόνο σας. Είναι μια ευκαιρία να πάρετε ρίσκα, να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας και να εξελιχθείτε τόσο προσωπικά, όσο και στις ερωτικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον δικό σας άξονα και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας και κάνετε περισσότερους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις μέσα στις σχέσεις σας. Είναι μια δύσκολη περίοδος για εσάς τους Ζυγούς, γιατί ως γνωστό δεν σας αρέσει να χάνετε τις ισορροπίες και την αρμονία στη ζωή σας. Όμως είναι σημαντικό να αλλάξετε κάποια δεδομένα.

Να κάνετε ένα βήμα πίσω, να γίνετε λίγο πιο δεκτικοί και να μην είστε τόσο απόλυτοι κυρίως σε σχέση με αυτά που ζητάτε από τους άλλους. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα, καρμική γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε την έννοια της συντροφικότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ