ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔυο σπάνια στοιχεία από το «Ανυπότακτο Αγρίνιο»  

Δυο σπάνια στοιχεία από το «Ανυπότακτο Αγρίνιο»  

Δυο σπάνια στοιχεία από το «Ανυπότακτο Αγρίνιο»  

Δυο σπάνια στοιχεία από το «Ανυπότακτο Αγρίνιο»

Ίσως και να πέρασε από πολλούς απαρατήρητη η ανακοίνωση του «Ανυπότακτου Αγρινίου» με αφορμή την πρόσφατη παρουσίαση του συστήματος γεωχωρικών δεδομένων (GIS) του Δήμου Αγρινίου.

Όμως η ανακοίνωσή αυτή εμπεριέχει κάποια στοιχεία που σπανίζουν στις μέρες μας. Πρώτον το γεγονός ότι η αντιπολίτευση μπορεί και πρέπει να επισημαίνει τις ελλείψεις, όπως εδώ και χρόνια το Ανυπότακτο Αγρίνιο, μιλούσε για την ανάγκη να δημιουργηθεί το περιουσιολόγιο του Δήμου, και μπορεί επίσης να εκφράζει και την ικανοποίησή της όταν οι ελλείψεις καλύπτονται.

Πολλοί λανθασμένα θεωρούν πως όταν από τη θέση της αντιπολίτευσης επικροτείς κάτι καλό που γίνεται ταυτίζεσαι με αυτόν που διοικεί. Αυτό όμως δεν αρκεί για να ισοπεδώσει τις διαφορές που μπορεί να έχουν οι παρατάξεις μεταξύ τους. Αν σε ένα ή δύο και τρία επιμέρους θέματα συμφωνούμε και διαφωνούμε σε δεκάδες άλλα, αυτό δεν σημαίνει πως γίναμε ίδιοι.

Ίσως περισσότερο σημαντική είναι η επισήμανση που κάνει το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» για το γεγονός ότι αυτό το έργο δεν έγινε από κάποια ιδιωτική εταιρεία, αλλά υλοποιήθηκε με την εργασία των υπαλλήλων του Δήμου, αποδίδοντας μάλιστα εύσημα στο υπεύθυνο μηχανικό του Δήμου, Θανάση Αντωνόπουλου, ο οποίος δεν «υπερέβαλε εαυτόν» ακόμα και του ωραρίου του, για να προλάβει τις ασφυκτικές ημερομηνίες.

Και επειδή η δημόσια διοίκηση, αλλά ούτε ο ιδεολογικός χώρος που εκπροσωπεί το Ανυπότακτο Αγρίνιο διακρίνονται από το αποδίδουν τα εύσημα στους υπαλλήλους που ξεχωρίζουν με τη δουλειά τους, η ανακοίνωση αυτή σπανίζει.

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Η διάνοιξη του Γεροπόρου και οι ευθύνες

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr