ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΜε δυο σημαντικές εκδηλώσεις τίμησε την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας ο Δήμος Μεσολογγίου (εικόνες)

Με δυο σημαντικές εκδηλώσεις τίμησε την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας ο Δήμος Μεσολογγίου (εικόνες)

Με δυο σημαντικές εκδηλώσεις τίμησε την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας ο Δήμος Μεσολογγίου (εικόνες)

Το πρωί της Τετάρτης 8 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία δράση που διοργάνωσαν οι Κοινωνικές δομές του Δήμου μας, Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά, παρουσία του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης & Παραγωγικών Τομέων, Πρόνοιας & Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου  κ. Μπαλαμπάνη Δημήτριου.

Η δράση υλοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας σε συνεργασία με το 1οΕΠΑΛ Μεσολογγίου- Εργαστηριακό Κέντρο του τομέα Υγείας – Πρόνοιας Ειδικότητας Κομμωτικής οπού μαθητές υπό την επίβλεψη της  Καθηγήτριας κομμωτικής κ. Γκολφινοπούλου Έφης προσέφεραν σε ωφελούμενες γυναίκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου ως δώρο μοναδικά χτενίσματα

Μετά την ολοκλήρωση της δράσης τα στελέχη των κοινωνικών δομών πραγματοποίησαν διανομή έντυπου υλικού στο κέντρο της πόλης του Μεσολογγίου, το οποίο διέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών – Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων διαδίδοντας το μήνυμα: «Τιμούμε την 8η Μαρτίου – Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων της Γυναίκας και διεκδικούμε Ισότητα στην εργασία, στην οικογένεια, στην καθημερινή ζωή».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έλαβε χώρα ο συγκινητικός και όμορφος θεατρικός – Μουσικός Μονόλογος υπό τη διοργάνωση του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με τίτλο: Τα «Δυο γυμνά άσπρα χέρια» στον όποιο η Μέλινα Μποτέλη, η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός, ύμνησε με τον πιο τρυφερό τρόπο τη Γυναικά, τη Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά της τραγουδίστριας στο δυστύχημα των Τεμπών και ειδικότερα στις γυναίκες – μάνες που έχασαν τα παιδιά τους και συγκλόνισε το κοινό ερμηνεύοντας το τραγούδι «Τα Τρένα που ‘Φύγαν».

 

Μεσολόγγι: Ανοιχτή σύσκεψη για το πρόγραμμα Leader

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ