ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΔύο κρούσματα covid-19 στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου – Ένα σε Κ.Υ. της περιοχής και ένα στο Νοσοκομείο

Δύο κρούσματα covid-19 στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου – Ένα σε Κ.Υ. της περιοχής και ένα στο Νοσοκομείο

Δύο κρούσματα covid-19 στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου – Ένα σε Κ.Υ. της περιοχής και ένα στο Νοσοκομείο

Σε εξέλιξη είναι αυτή την στιγμή σύσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ακαρνανίας στο Αγρίνιο για μετά τα δύο κρούσματα covid-19 που προέκυψαν νωρίτερα το απόγευμα.

Τα δύο αυτά κρούσματα δεν σχετίζονται με το Δικαστικό Μέγαρο, ενώ ήδη έχουν μπει σε καραντίνα 14 ημερών και ήδη έχουν ξεκινήσει οι ιχνηλατήσεις.

Ήδη πραγματοποιήθηκε η απολύμανση δύο χώρων του Αστυνομικού Μεγάρου και αύριο θα πραγματοποιηθεί η απολύμανση όλου του μεγάρου.

Το τρίτο κρούσμα που έγινε γνωστό νωρίτερα το απόγευμα αφορά εργαζόμενο σε Κέντρο Υγείας της περιοχής του Αγρινίου. Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος επέστρεψε από άδεια και πριν ξεκινήσει τη δουλειά του έκανε test το οποίο βγήκε θετικό. Σημασία έχει να τονίσουμε πως δεν ήρθε σε επαφή με συναδέλφους του, συνεπώς δεν τίθεται θέμα διασποράς στο χώρο εργασίας του, κάτι που ισχύει και για το τέταρτο κρούσμα που έγινε γνωστό νωρίτερα το απόγευμα και αφορά εργαζόμενο στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ο οποίος και αυτός πριν επιστρέψει στην εργασία του έκανε test που βγήκε θετικό με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα, χωρίς να πάει στο Νοσοκομείο.

Τέσσερα νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία – Ιδού ο “χάρτης” των 219 νέων κρουσμάτων!

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr