ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Δυνατή συγκέντρωση Κώστα Πιστιόλα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων του (video – εικόνες)

Δυνατή συγκέντρωση Κώστα Πιστιόλα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων του (video – εικόνες)

Δυνατή συγκέντρωση Κώστα Πιστιόλα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων του (video – εικόνες)

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες πλήθος πολιτών του Αγρινίου που γέμισαν ασφυκτικά τον  εξωτερικό χώρο μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για αλλαγή στο Δήμο Αγρινίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Κώστας Πιστιόλας εν μέσω χειροκροτημάτων έδωσε το «έναυσμα» για μια «μεγάλη νίκη», όπως είπε.

Δείτε video από τη θερμή υποδοχή που επιφυλάχθηκε στον Κώστα Πιστιόλα:  

«Το Αγρίνιο μίλησε, μίλησε και σήμερα, μίλησε καθαρά και δυνατά, όπως μιλάει από τις 8 Αυγούστου που φέραμε τα πάνω κάτω. Τίποτα δεν είναι πλέον ίδιο. Σπάσαμε την αδράνεια και βάλαμε τέλος στη μιζέρια και απαιτήσαμε για τον τόπο που αγαπάμε μία τολμηρή αλλαγή. Πάμε λοιπόν, τολμηρά, δυνατά, Αγρίνιο, πάμε ψηλά!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου.

«Θα είμαι δήμαρχος που θα αναλαμβάνει τις ευθύνες

του και θα φέρνει αποτελέσματα»

«Εσείς είστε η δύναμή μας. Όλες και όλοι εσείς. Γιατί η Παράταξή μας γεννήθηκε μέσα στην κοινωνία. Και υπάρχει για να υπηρετεί την κοινωνία», είπε ο Κώστας Πιστιόλας απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πολίτες, για να αναφερθεί-στη συνέχεια- στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, επισημαίνοντας τα εξής:

«Το ισχυρό, πολυσυλλεκτικό, υπερκομματικό ψηφοδέλτιό μας αγκαλιάζει τους πάντες: Τους ανθρώπους της αγοράς, τους ανθρώπους της εργασίας, τους φορείς πολιτών, αλλά και κάθε πολίτη ξεχωριστά!Όπου κι αν ανήκει. Ό, τι κι αν πιστεύει. Αρκεί να σέβεται τη Δημοκρατία, να υπηρετεί το συνάνθρωπό του και να θέλει να προσφέρει στον τόπο μας».«Με πίστη, με καθαρή ματιά και καθαρές κουβέντες κάναμε μαζί ένα πραγματικό άθλο, φτιάχνοντας ψηφοδέλτιο με 388 συμπολίτες μας σε 24 μόνο μέρες!», είπε στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, υποστηρίζοντας πως «δεν έχουν ξαναγίνει αυτά τα πράγματα».

«Κάποιοι δεν το πίστευαν», τόνισε εμφατικά, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Τους λέμε λοιπόν απόψε: Στις 8 Οκτώβρη έρχεται η ολοκλήρωση του άθλου αυτού Μια νίκη που θα πάει το Αγρίνιο Ψηλά!». Ο Κώστας Πιστιόλας άσκησε σφοδρή κριτική στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή, κάνοντας λόγο για «στασιμότητα» του Αγρινίου, την ίδια στιγμή που «άλλες πόλεις μέσα σε 9 χρόνια έχουν απογειωθεί». «Θα συνεχίσουμε ό, τι θετικό έγινε, θα διορθώσουμε ό, τι δεν έγινε σωστά. Τόσο απλά! Γιατί έτσι έχω μάθει να κάνω σε όλη μου τη επιχειρηματική διαδρομή. Τίποτα δεν γίνεται από το μηδέν, τίποτα δεν προχωρά αν δεν διορθώσεις τα λάθη, αλλά δεν δεχόμαστε αυτός ο Δήμος που αγαπάμε, ο τόπος της ζωής μας, να χάσει ούτε μία επιπλέον μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά».

 

Απαντώντας στην ερώτηση που τού κάνουν πολλοί φίλοι-όπως είπε χαρακτηριστικά- δηλαδή το «γιατί κατεβαίνεις για υποψήφιος;», ο ίδιος ανέφερε πως απαντά, ρωτώντας: «Είστε ευχαριστημένοι με το να χάνει και να ξαναχάνει μάχες συνεχώς η πόλη για το νοσοκομείο, το πανεπιστήμιο, τη Φοιτητική Εστία, το επιχειρηματικό πάρκο Αγρινίου, τον κάθετο άξονα με την Ιόνια οδό, τον δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι; Είστε ευχαριστημένοι, μετά από 9 χρόνια αναμονής και υποσχέσεων από αυτό που αντικρίσατε στο πάρκο; Το στερηθήκαμε κοντά μία δεκαετία.

Ήταν αντάξιο της αναμονής σας αυτό που είδατε όλοι;  Βλέπετε κάποιο μεγάλο στόχο, κάποιο όραμα για το που θα πάει το Αγρίνιο τα επόμενα δέκα, δεκαπέντε χρόνια; Είστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση των χωριών μας, αυτήν την απαξίωση όταν το νερό και οι δρόμοι είναι ακόμα ζητούμενα το 2023; Σας αρέσει ένα μοντέλο διοίκησης συγκεντρωτικό, «ημετέρων» και κολλητών, που αγνοεί ακόμα και τους συνεργάτες τους και βλέπει ως διακοσμητικά στοιχεία τους φορείς της πόλης;».

«Για όλα όσα μας αφορούν, υπάρχουν δύο ειδών Δήμαρχοι: Αυτοί που βρίσκουν δικαιολογίες. Και αυτοί που βρίσκουν τρόπο. Αυτοί που ψάχνουν να κρυφτούν. Και αυτοί που ψάχνουν λύσεις. Αυτοί που λένε φταίνε οι άλλοι και ότι δεν είναι δική μου αρμοδιότητα, υπάρχουν όμως και αυτοί που λένε ότι εμάς εξέλεξε ο κόσμος», δήλωσε ο Κώστας Πιστιόλας, για να δεσμευτεί στη συνέχεια ότι «θα είμαι πρώτα απ όλα δήμαρχος που θα αναλαμβάνει τις ευθύνες του και θα φέρνει αποτελέσματα».

Δείτε εικόνες:

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ