ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΣτα σκαριά δυνατή κίνηση γιατρών για τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου

Στα σκαριά δυνατή κίνηση γιατρών για τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου

Στα σκαριά δυνατή κίνηση γιατρών για τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου

Οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου είχαν γίνει τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2018. Αυτό σημαίνει ότι, λογικά, φέτος το φθινόπωρο θα έχουμε εκλογές για τον Σύλλογο με τα μέτωπα στην Υγεία της περιοχής να είναι όλα ανοιχτά.

Όπως λένε οι πληροφορίες της «Σ» έχει ωριμάσει η ιδέα μεταξύ των νοσοκομειακών γιατρών του Αγρινίου για μια νέα κίνηση στον χώρο που θα κατέβει στις εκλογές χωρίς κομματικό πρόσημο, πολυσυλλεκτικά και με διάθεση να τρέξει όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν εξίσου την Δημόσια Υγεία, αλλά και τον ιδιωτικό τομέα στο νευραλγικό αυτό χώρο.

Ο στόχος δεν είναι απλός, αλλά έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο από νοσοκομειακούς γιατρούς που θα συμπεριλάβει μέσα και κορυφαίους ιδιώτες γιατρούς της πόλης στους τομείς τους, ώστε να διεκδικηθούν με στιβαρότητα όσα δεν γίνονται τόσα χρόνια, χωρίς εξαρτήσεις και ανάμιξη του πολιτικού παράγοντα.

Η συμμετοχή ιδιωτών γιατρών με ειδικό βάρος στην τοπική κοινωνία μπορεί να δώσει άλλη οντότητα σε μια τέτοια προσπάθεια. Να κάνει τις κρατικές δομές να καταλάβουν τα τολμηρά βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου  να έχει αξιοπρέπεια στην Υγεία ο πολίτης στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή.

Εφημερίδα Συνείδηση

Ρέθυμνο: Ένοχος αλλά ελεύθερος ο θείος που ασελγούσε σε 2 ανήλικες ανιψιές του – Ξεσπούν οι γονείς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ