Δρόμος με το όνομα του Ανδρέα Καλαμπαλίκη

Δρόμος με το όνομα του Ανδρέα Καλαμπαλίκη Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, καθώς συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Ανδρέα Καλαμπαλίκη, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του με το να δοθεί σε ένα δρόμο της πόλης το όνομα του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου.

Δρόμος με το όνομα του Ανδρέα Καλαμπαλίκη

Δρόμος με το όνομα του Ανδρέα Καλαμπαλίκη

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, καθώς συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Ανδρέα Καλαμπαλίκη, αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του με το να δοθεί σε ένα δρόμο της πόλης το όνομα του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου.

Αρχικά ο Δήμαρχος Γ. Παπαναστασίου ανέφερε ότι ο χαμός του Ανδρέα Καλαμπαλίκη ήταν μια δύσκολη στιγμή για όλους και πρόσθεσε ότι «ο Ανδρέας Καλαμπαλίκης πρόσφερε πολλά στο Δήμο Αγρινίου». Υπενθυμίζεται ότι ο  Ανδρέας Καλαμπαλίκης διατέλεσε αντιδήμαρχος καθαριότητας για δύο διαστήματα από το 2014 μέχρι τα μέσα του 2017 και από τα μέσα του 2018 μέχρι το τέλος της προηγούμενη δημοτικής περιόδου. Αίσθηση πάντως προκάλεσε η παρέμβαση του Χρήστου Κορδολαίμη, ο οποίος με διάθεση αυτοκριτικής, σχολίασε για τον αείμνηστο δημοτικό σύμβουλο λέγοντας χαρακτηριστικά «τον αδικήσαμε τον Ανδρέα Καλαμπαλίκη, καθώς δεν τον υπερασπιστήκαμε όταν τον πετροβολούσαν».

Δρόμος με το όνομα του Ανδρέα Καλαμπαλίκη
O Ανδρέας Καλαμπαλίκης

Άγαλμα του Μιχάλη Κούση στο ΔΑΚ Αγρινίου