ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔρόμος Αγρίνιο – Προυσός: Κλειστός παραμένει ο δρόμος στην Στριγανιά Λαμπιρίου – Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας (video – εικόνες)

Δρόμος Αγρίνιο – Προυσός: Κλειστός παραμένει ο δρόμος στην Στριγανιά Λαμπιρίου – Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας (video – εικόνες)

Δρόμος Αγρίνιο – Προυσός: Κλειστός παραμένει ο δρόμος στην Στριγανιά Λαμπιρίου – Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης της κυκλοφορίας (video – εικόνες)

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 είχε σημειωθεί κατολίσθηση στο Λαμπίρι, στη θέση “Στριγανιά”, περίπου 10 χιλιόμετρα απόσταση από τη θέση “Αραποκέφαλα”, στα όρια των νομών Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η μετακίνηση Αγρίνιο προς Προυσό – Καρπενήσι.

Σήμερα οι εργασίες συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς ώστε να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία. Ο δρόμος έκλεισε και από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, ενώ η προχθεσινή κατολίσθηση φαίνεται να είναι μεγαλύτερη από αυτή που είχε συμβεί στην ίδια περιοχή το 2021.

Από την πρώτη στιγμή είναι στο σημείο μηχανήματα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ενώ ακόμη χρειάζεται υπομονή για να αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία. H διαδρομή από το Αγρίνιο προς τον Προυσό και αντίστροφα κατά τους χειμερινούς μήνες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς ουκ ολίγες φορές έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις, ενώ συχνά σημειώνεται πτώσεις βράχων, αλλά και πετρών.


Θέρμο: Μνημόσυνο προς τιμήν του Σμηναγού Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Τουρούτσικα

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ