ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα Νεα“Δρόμοι καρδιάς”: Πρώτος δίσκος του Κοσμά Σταυρίδη με καταξιωμένους ερμηνευτές

“Δρόμοι καρδιάς”: Πρώτος δίσκος του Κοσμά Σταυρίδη με καταξιωμένους ερμηνευτές

“Δρόμοι καρδιάς”: Πρώτος δίσκος του Κοσμά Σταυρίδη με καταξιωμένους ερμηνευτές

Ένας δικός μας θαυμάσιος συνθέτης και παιδί του Αγρινίου, ο Κοσμάς Σταυρίδης, ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Facebook την κυκλοφορία του πρώτου από τα έξι τραγούδια που έχει ο πρώτος του δίσκος “Δρόμοι καρδιάς”.

Λέγεται “Επιστροφή” και το ερμηνεύει ο Μπάμπης Τσέρτος ενώ τα υπόλοιπα πέντε κομμάτια του δίσκου τραγουδούν ισάριθμοι ξεχωριστοί  καλλιτέχνες και συγκεκριμένα οι: Νάντια Καραγιάννη, Σπύρος Πατράς, Μπάμπης Βελισσάριος, Σταυρούλα Μανωλοπούλου και Δημήτρης Κανέλλος.

Σε ανάρτησή του ο Κοσμάς Σταυρίδης δεν ξεχνά τους συντελεστές κι όσους βοήθησαν αυτό το σπουδαίο ξεκίνημα.

Να τι αναφέρει:

“Φίλες και φίλοι με μεγάλη χαρά μοιράζομαι μαζί σας το τραγούδι “ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”, το πρώτο από τα έξι συνολικά τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται στον ολοκαίνουργιο πρώτο μου δίσκο, ο οποίος φέρει τον τίτλο “ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ”. Το συγκεκριμένο τραγούδι ερμηνεύει ο σπουδαίος Μπάμπης Τσέρτος, τον οποίο ευχαριστώ θερμά που με τίμησε με την πολύτιμη συμμετοχή του και την υπέροχη ερμηνεία του!
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εξαίρετους καλλιτέχνες και φίλους Γιάννη Τσέρτο και Νίκο Καινούργιο για τη μεγάλη συμβολή τους στο ορθό και καλαίσθητο “χτίσιμο” του τραγουδιού.
Οφείλω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εκδότη του περιοδικού “Μετρονόμος” Θανάση Συλιβό που εξαρχής αγκάλιασε το εγχείρημα, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υπάρξει ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα!
Τέλος, ευχαριστώ το studio “Ζεύξις” όπου έγιναν οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις του τραγουδιού, καθώς και το studio Mythos Thanasis Gikas, όπου έγινε η διαδικασία του mastering.
Ολόκληρος ο δίσκος θα είναι διαθέσιμος στο Spotify εντός της επόμενης εβδομάδας, ενώ στο youtube, βάσει του προγραμματισμού μας, τα βιντεάκια των τραγουδιών θα ανεβαίνουν ένα κάθε εβδομάδα, οπότε και θα σας τα παρουσιάζω μαζί με τους εκλεκτούς συντελεστές!
Θα χαρώ πολύ να ακούσω και να διαβάσω τα σχόλια σας, συνολικά για το δίσκο, αλλά και για τα επί μέρους τραγούδια.
Ελπίζω και εύχομαι πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα αυτής μας της προσπάθειας να γίνει η αφορμή ώστε να βιώσετε όμορφα συναισθήματα και ψυχική ευφορία στο άκουσμα των τραγουδιών! Καλή σας ακρόαση!”

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ