ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΔράση για την ακρίβεια από τη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας στην Αμφιλοχία (εικόνες)

Δράση για την ακρίβεια από τη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας στην Αμφιλοχία (εικόνες)

Δράση για την ακρίβεια από τη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας στην Αμφιλοχία (εικόνες)

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζοντας τις δράσεις της για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και των ανθρώπων της αγοράς για την ακρίβεια, επισκέφθηκε αυτή τη φορά την πόλη της Αμφιλοχίας την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024.

Κατα την διάρκεια της παραμονής του εκεί, το κλιμάκιο της Νομαρχιακής επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά αλλά και κεντρικά καταστήματα της πόλης, διανέμοντας το φυλλάδιο για την ακρίβεια και ενημερώνοντας τους πολίτες σχετικά.

Παράλληλα όμως τα μέλη του κλιμακίου, σε συζητήσεις με τους καταναλωτές και με τους εμπόρους παρουσίαζαν τις προτεινόμενες θέσεις του ΠΑΣΟΚ τις οποίες δυστυχώς η κυβέρνηση αγνοεί επιδεικτικά.

Κοινό συμπέρασμα και αυτής της επίσκεψης στην αγορά, το διογκούμενο κύμα ακρίβειας το οποίο καλπάζει ανεξέλεγκτα δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στα νοικοκυριά αλλά και στους παραγωγούς και στους εμπόρους.

Το κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αποτελούσαν ο Γραμματέας της Γιώργος Ζήσιμος και τα μέλη της Γιάννα Καλημέρη και Γεωργούλα Παππά, το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Δημοσθένης Καπώνης και ο Γραμματέας της Οργάνωσης του Δήμου Αμφιλοχίας Τάσος Μπρέκος.

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ