ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΟικονομιαΔράσεις στους εμπορικούς δρόμους του Μεσολογγίου πρότεινε για τα Χριστούγεννα ο Εμποροβιομηχανικός

Δράσεις στους εμπορικούς δρόμους του Μεσολογγίου πρότεινε για τα Χριστούγεννα ο Εμποροβιομηχανικός

Δράσεις στους εμπορικούς δρόμους του Μεσολογγίου πρότεινε για τα Χριστούγεννα ο Εμποροβιομηχανικός

Ο προγραμματισμός δράσεων στους εμπορικούς δρόμους ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων ήταν το αντικείμενο συνάντησης της διοίκησης του  Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου με τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Νίκο Χατζή.

Το Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Πασιόπουλος και ο υπεύθυνος Γραφείου Τουριστικής Ανάπτυξης Γιάννης Χαλαζιάς.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η  συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και με διάθεση συνεργασίας από τις δύο πλευρές. Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος κατέθεσε αρκετές σκέψεις και προτάσεις προς το Πνευματικό Κέντρο, ανάμεσα στις οποίες ήταν η τοποθέτηση παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας στις επιχειρήσεις επί και πέριξ της πλατείας οι οποίες έχουν πληγεί λόγω των έργων ανακατασκευής. Επίσης προτάθηκε η πραγματοποίηση δρομολογίων με άμαξες ως ατραξιόν για τους επισκέπτες της πόλης και η αξιοποίηση των ξύλινων σπιτιών που είχαν αγοραστεί παλαιότερα με χρήματα των εμπόρων σε κεντρικά σημεία της αγοράς για την πραγματοποίηση διάφορων εκδηλώσεων που θα ενισχύσουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα για τους καταναλωτές.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η διοίκηση του Συλλόγου έλαβε διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου ότι οι παραπάνω, καθώς και άλλες προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι, θα επεξεργαστούν από την πλευρά του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, προκειμένου να δρομολογηθεί ο προγραμματισμός των δράσεων ενόψει Χριστουγέννων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Συγχαρητήρια για τη “δύναμη ψυχής” στους μαθητές του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αγρινίου από το δήμαρχο (εικόνες)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ