ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΔύο εξαιρετικές δράσεις έλαβαν χώρα στο 4ο ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας (ΦΩΤΟ)

Δύο εξαιρετικές δράσεις έλαβαν χώρα στο 4ο ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας (ΦΩΤΟ)

Δύο εξαιρετικές δράσεις έλαβαν χώρα στο 4ο ΚΔΑΠ του Δήμου Ναυπακτίας (ΦΩΤΟ)

Δύο εξαιρετικές δράσεις έλαβαν χώρα στο 4ο Κδαπ του Δήμου Ναυπακτίας στις 15/2/2019. Το ξεκίνημα έγινε με την παρουσίαση μιας προπονητικής μονάδας στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης από τον καθηγητή φυσικής αγωγής παλιό αθλητή του Άρη Θεσσαλονίκης του Κόροιβου Αμαλιάδας και της Παναχαϊκής, Μάρκου Μυκωνιάτη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ισορροπίας σχετικές με την βασική στάση στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αλλά και πολύ παιχνίδι προσαρμοσμένο στο αντικείμενο που διδάχτηκε.
Έπειτα το 4ο ΚΔΑΠ επισκέφθηκαν οι αρχιτέκτονες Ιωάννης Δημητρίου και Αθηνά Κακογιάννη, οι οποίοι παρουσίασαν στα παιδιά το επάγγελμα του αρχιτέκτονα και τα βασικά εργαλεία του. Στη συνέχεια, παρουσίασαν φωτογραφίες γνωστών κτιρίων ανά τον κόσμο, όπως είναι η Ακρόπολη, το Ταζ Μαχάλ κ.α., τα οποία εντυπωσίασαν τους μικρούς μας φίλους! Ακολούθησε συζήτηση περί αρχιτεκτονικής, τα παιδιά εξέφρασαν απορίες για το επάγγελμα αυτό και μας αποκάλυψαν τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν! Οι εκπλήξεις και τα συναισθήματα χαράς δεν έλειψαν από τη δράση αυτή, καθώς τα παιδιά είχαν ετοιμάσει ένα βιβλίο για την «αρχιτεκτονική» το οποίο και χάρισαν στους φιλοξενούμενους μας! Τα παιδιά διασκέδασαν κι έμαθαν χρήσιμες πληροφορίες για το επάγγελμα του αρχιτέκτονα.

Ευχαριστούμε πολύ τους αρχιτέκτονες Ιωάννη Δημητρίου και Αθηνά Κακογιάννη για αυτή την υπέροχη δράση που χάρισαν στους μικρούς μας φίλους!

nafpaktianews.gr

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr