ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΔραματική έκκληση διοικητή Νοσοκομείου Αγρινίου για χρήση κράνους: “Ούτε εμείς αντέχουμε να σας βλέπουμε με ανοιγμένα κεφάλια”

Δραματική έκκληση διοικητή Νοσοκομείου Αγρινίου για χρήση κράνους: “Ούτε εμείς αντέχουμε να σας βλέπουμε με ανοιγμένα κεφάλια”

Δραματική έκκληση διοικητή Νοσοκομείου Αγρινίου για χρήση κράνους: “Ούτε εμείς αντέχουμε να σας βλέπουμε με ανοιγμένα κεφάλια”

Δραματική έκκληση απευθύνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου Μιχάλης Σερασκέρης με αφορμή τα πολυάριθμα τροχαία στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή με θύματα δικυκλιστές οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν φορούν κράνος.

Όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Facebook για να περιγράψει τη δυσάρεστη πραγματικότητα, ο ίδιος δεν βρήκε ούτε έναν αναβάτη να φοράει το κράνος του αυτήν την εβδομάδα και παρακαλεί θερμά τους δικυκλιστές να μην αψηφούν το κίνδυνο.

“Δεν σημαίνει ότι είμαστε παγεροί σαν νυστέρια στα νοσοκομεία, αντέχοντας τα πάντα. Ούτε εμείς  αντέχουμε να σας βλέπουμε με ανοιγμένα κεφάλια”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο διοικητής της νοσηλευτικής μονάδας, για να ευαισθητοποιήσει τους οδηγούς.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Σερασκέρη:

“Δεν βρήκα ούτε ΕΝΑΝ αναβάτη αυτή την εβδομάδα στο δρόμο να φοράει κράνος, ούτε καν να το έχει πάνω στο δίκυκλό του, αφημένο σπίτι μόνο.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ φορέστε το κράνος σας.
ΣΑΣ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ . Δεν σημαίνει ότι είμαστε παγεροί σαν νυστέρια στα νοσοκομεία, αντέχοντας τα πάντα. ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ αντέχουμε να σας βλέπουμε με ανοιγμένα κεφάλια.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ. Είναι κρίμα.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ. Στον ίδιο σας τον εαυτό”.

 

* Εικόνα αρχείου

Μεσολόγγι: Αναβαθμίζεται ο ηλεκτροφωτισμός με έργα ύψους 130.000 ευρώ – “Έπεσαν” οι υπογραφές

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ