Δουλευόμαστε μεταξύ μας για τις κυρώσεις στους Ρώσους;

Δουλευόμαστε μεταξύ μας για τις κυρώσεις στους Ρώσους; Ένα σημαντικό κομμάτι της κοινής γνώμης σιχτιρίζει την κυβέρνηση γιατί "πολεμάει" το αδερφό (;) "ξανθό Γένος" και τον Βλαδίμηρο Πούτιν που στόχο έχει να μας σώσει όλους από τον ναζισμό και τους... ερπετόμορφους που διοικούν τον κόσμο!

Δουλευόμαστε μεταξύ μας για τις κυρώσεις στους Ρώσους;

Δουλευόμαστε μεταξύ μας για τις κυρώσεις στους Ρώσους;

Ένα σημαντικό κομμάτι της κοινής γνώμης σιχτιρίζει την κυβέρνηση γιατί "πολεμάει" το αδερφό (;) "ξανθό Γένος" και τον Βλαδίμηρο Πούτιν που στόχο έχει να μας σώσει όλους από τον ναζισμό και τους... ερπετόμορφους που διοικούν τον κόσμο!

Έχει προσκυνήσει την Δύση-ίσως και τον διάβολο-η κυβέρνησή μας κι αυτό φαίνεται από τις εξοντωτικές κυρώσεις που έχει επιβάλει παρασυρμένη από τον διεθνή σιωνισμό που (περιέργως) πάει μαζί με τον διεθνή ναζισμό!

Είναι έτσι όμως; Αλήθεια τι πουλάει η Ελλάδα αποκλειστικά; Τουρισμό, ασφαλώς.

Αλήθεια έχουμε αποκλείσει τους Ρώσους τουρίστες από την χώρα μας και τους εμποδίζουμε να έρθουν εδώ και γενικά στην ζώνη Σέγκεν;

Η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας (ATOR) την Τρίτη, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ανακοίνωσε ότι "υπό τις τρέχουσες συνθήκες, είναι ευκολότερο για τους Ρώσους επαγγελματίες του τουρισμού να αποκτήσουν βίζα Σένγκεν για την Ουγγαρία και την Ελλάδα"! Προσέξτε, την Ουγγαρία...

Η ένωση υπενθύμισε ότι η Αυστρία, η Ελλάδα, η Κροατία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ουγγαρία, η Σλοβενία, η Ελβετία και η Πορτογαλία εξακολουθούν να δέχονται έγγραφα από Ρώσους για βίζα Σένγκεν για τουριστικά ταξίδια, ωστόσο, τώρα το μεγαλύτερο μέρος της ζήτησης για τουριστικά ταξίδια με την έκδοση βίζας Σένγκεν πέφτει σε πέντε χώρες της ΕΕ – Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ουγγαρία και Ελλάδα, τόνισε η ένωση των Ρώσων ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Θα μου πεις, αυτό πουλάμε εμείς αλλά τι αγοράζουμε από την Ρωσία; Αρκεί που βγάζουν συνάλλαγμα έξω και γλιτώνουν πληθωρισμό άρα και αξία του νομίσματός τους.

Εφημερίδα "Συνείδηση" 

Γιατί δείχνουμε ότι εμείς έχουμε περισσότερο ανάγκη τη «διπλωματία των σεισμών»;