ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΔόξα Καινουργίου: Ξεκινά η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ

Δόξα Καινουργίου: Ξεκινά η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ

Δόξα Καινουργίου: Ξεκινά η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ

Την Κυριακή 29 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία της Δόξας Καινούργιου για το νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Οσύλλογος με ανακοίνωσή του καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν δελτίο σε αυτόν να προσέλθουν, όπως και όσους μπορεί να μην έχουν ακόμη δελτίο αλλά θα ήθελαν να βοηθήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση – πρόσκληση:

Η νέα Διοίκησης του Ομίλου, στα πλαίσια των αποφάσεων της (πράξη 2η/23-8-2021) Προσκαλεί όλους τους εν ενεργεία (με δελτίο) Ποδοσφαιριστές της «ΔΟΞΑΣ» και όσους νέους επιθυμούν να πλαισιώσουν το ανδρικό τμήμα για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Αιτωλ/νίας, που συμμετέχουμε, να προσέλθουν την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 18:00μμ στο Γήπεδο Καινούργιου, για την πρώτη γνωριμία και ενημέρωση για την προετοιμασία της Ομάδας, εν όψει της αγωνιστικής Περιόδου 2021-2022.
Για την Ακαδημία ποδοσφαίρου (παιδικό τμήμα), που θα λειτουργήσουμε ως ΔΟΞΑ και με την συνεργασία ΠΑΕ (είμαστε σε συζητήσεις) στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, θα υπάρξει ανακοίνωση – πρόσκλησή μας, άμεσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, για τις διαδικασίες και προϋποθέσεις που θα τηρηθούν.
Το αγωνιστικό τμήμα βετεράνων αθλητών-ποδοσφαιριστών είναι στόχος μας, θα το οργανώσουμε σε συνεργασία με όλους τους ανθρώπους, που τίμησαν τη φανέλα του Ομίλου μας.
Για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της ομάδας, θα υπάρξει συλλογική τεχνική επιτροπή, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Δ.Σ.
Υ.Γ.: Διεκδικούμε: Πολιτισμό – Αθλητισμό – Παιδεία & Υγεία δωρεάν για όλους με την φροντίδα της Πολιτείας

Για την «ΔΟΞΑ»

Ο Πρόεδρος
Κώστας(Τάκης) Διον. Κορδάτος

 Ο Γεν. Γραμματέας
Καραθάνος Ευθ. Παντελής

Η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αστακιώτη ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr