ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΔώρο Κουτσομπίνα

Δώρο Κουτσομπίνα

Μέχρι σε εκπομπή του ΣΚΑΙ έφτασε η είδηση της κλοπής του θερμοσίφωνα από το γήπεδο των Οχθίων, αλλά το πρόβλημα παρέμενε και έπρεπε να αντικατασταθεί. Την λύση έδωσε ο ο Χρήστος Κουτσομπίνας , πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας η οποία κάνει συχνά προπονήσεις σ’ αυτό το γήπεδο, καθώς ευαισθητοποιήθηκε και έκανε την χειρονομία να τον αντικαταστήσει. Μάλιστα ο Πανοχθιακός εξέδωσε ανακοίνωση που υπογράφουν   ο πρόεδρος,  Δημήτρης Γκουτσέλης, και ο  Γενικός Γραμματέας  Γιώργος Παλαιοπάνος, αναφέροντας στο μεταξύ πως ο Χρήστος Κουτσομπίνας συνέδραμε να γίνουν κι άλλες βελτιώσεις.Η ανακοίνωση αναφέρει: «Πριν λίγες μέρες  ως γνωστόν – αφού το θέμα αναφέρθηκε ακόμα και στον ΣΚΑΙ- εκλάπη ο ς, γεγονός που εμπόδιζε εν μέρει την ομάδα του Πανοχθιακού να έχει τις δραστηριότητές της και δεν ήταν εφικτό να αντικατασταθεί άμεσα. Την λύση έδωσε ο πρόεδρος μιας άλλης ομάδας, ο Χρήστος Κουτσομπίνας της Φλόγας Παλαιομάνινας. Η ομάδα αυτή, ο Χρήστος Κουτσομπίνας, που όπως αναφέρει η ανακοίνση του Πανοχθιακού δεν ήταν η μοναδική:

Σύσσωμη η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΥ, το  Διοικητικό συμβούλιο, η Τεχνική Ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές τις Ομάδας μας  Θέλουμε  να Ευχαριστήσουμε  εγκάρδια τον Πρόεδρο της Ομάδας της ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ τον Κύριο Χρήστο Κουτσομπίνα για την άμεση πρωτοβουλία του να κάνει χορηγία δυο θερμοσίφωνες τους οποίους έχουν από χθες 8 -10-2014 τοποθετήσει οι τεχνικοί που έστειλε ο ίδιος στο γήπεδο του Πανοχθιακού.

Θέλουμε επίσης να τον ευχαριστήσουμε για το λίφτινγκ που έκανε στα αποδυτήρια και την πρόσθεση επιπλέων φωτιστικών στον φωτισμό που προϋπήρχε καθώς και την σεβαστή χρηματική του χορηγία.

Χωρίς υπερβολές μας συγκίνησε το ενδιαφέρων του και η πράξη του αυτή να δώσει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε μετά την κλοπή του ηλιακού θερμοσίφωνα που έγινε πριν μερικές ήμερες.

Τέτοιες ενέργειες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και εμείς να ανακατασκευάζουμε συνεχώς το γήπεδο με πολλές προσωπικές εργατοώρες και χρήματα από την τσέπη μας, και θέλουμε δημόσια να να δηλώσουμε στον κύριο Χρήστο Κουτσομπίνα, πως ο Πανοχθιακος Αθλητικός Όμιλος αγκαλιάζει για μια ακόμα φορά αυτόν και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Φλόγας Παλαιομάνινας, και όλοι μας ευχόμαστε ολόψυχα η ομάδα του να έχει νικηφόρα πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΝΑ».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr