ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΔωρεά μαστογράφου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Δωρεά μαστογράφου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Ο κ Τουρκολιάς εγγυήθηκε την στήριξη κάθε επενδυτικού σχεδίου που θα κατατεθεί στην Εθνική Τράπεζα

Δωρεά μαστογράφου

στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Έναν υπερσύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο δώρισε η Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος και ο διευθύνον σύμβουλός της κ Αλέξανδρος Τουρκολιάς στο νοσοκομείο Μεσολογγίου κατόπιν αιτήματος του υποδιοικητή. Αναμένεται μόνο η εγκατάστασή του.

 

Προχθές το απόγευμα ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας κ Αλέξανδρος Τουρκολιάς επισπεύτηκε το νοσοκομείο του Μεσολογγίου, κατόπιν προσκλήσεως του αναπληρωτή διοικητή και υπεύθυνου για το νοσοκομείο Μεσολογγίου κ Γιώργου Κυριακόπουλου. Η επίσκεψή αυτή ακολούθησε της δωρεάς ενός υπερσύγχρονου ψηφιακού μαστογράφου που έγινε στο νοσοκομείο κατόπιν αιτήματος του κ Κυριακόπουλου.

Κατά την επίσκεψή πραγματοποιήθηκε τελετή στην οποία ο κ Κυριακόπουλος αποκάλυψε τον τρόπο που ζήτησε τον μαστογράφο από τον κ Τουρκολιά. Το αίτημα έγινε σε συνάντηση των δύο ανδρών στα Γιάννενα προ 10 μηνών.

Το υπερσύγχρονο μηχάνημα έχει αγοραστεί, όπως είπε ο κ Τουρκολιάς, και πλέον αναμένεται να ετοιμαστεί ο χώρος που θα εγκατασταθεί ώστε να μεταφερθεί το μηχάνημα και να μπει άμεσα σε λειτουργία. Από την πλευρά του ο κ Κυριακόπουλος είπε ότι η αίθουσα που θα εγκατασταθεί ο ψηφιακός μαστογράφος είναι έτοιμη και αναμένεται μόνο η εγκατάσταση του μηχανήματος. Επίσης, ο κ Κυριακόπουλος ανέφερε ότι οι μέρες της αμφισβήτησης του νοσοκομείου έχουν περάσει χάριν στην δουλειά που γίνεται σε κάθε επίπεδο μέσα σ αυτό. Ο ψηφιακός μαστογράφος είναι ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα το οποίο βοηθάει στην πρόληψη του καρκίνου και γεννά ελπίδες στον πάσχοντα για την όσο το δυνατότερη αντιμετώπιση της ασθένειας.

«Η Εθνική τράπεζα και οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτή θεωρούν ότι πρέπει να προσφέρουν κοινωνικό έργο το οποίο θα βοηθήσει την κοινωνία στις δύσκολες μέρες που περνούν.» είπε μεταξύ άλλων ο κ Τουρκολιάς στην τελετή που έγινε προς τιμήν του, ενώ κατά την επίσκεψή του σε παραγωγικές μονάδες του νομού που είναι καινοτόμες και εξάγουν το 85% των προϊόντων τους ανέφερε ότι η Εθνική Τράπεζα θα στηρίξει με κάθε τρόπο επενδυτικά σχέδια που θα κατατεθούν στην Εθνική Τράπεζα από ολόκληρη την χώρα.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr