ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔόμνα Μιχαηλίδου για κακοποίηση 16χρονης σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα: «Απαράδεκτο περιστατικό, το καταδικάζουμε»

Δόμνα Μιχαηλίδου για κακοποίηση 16χρονης σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα: «Απαράδεκτο περιστατικό, το καταδικάζουμε»

Δόμνα Μιχαηλίδου για κακοποίηση 16χρονης σε δομή φιλοξενίας στην Πάτρα: «Απαράδεκτο περιστατικό, το καταδικάζουμε»

«Καμίας μορφής κακοποίηση δεν γίνεται και δεν θα γίνεται ανεκτή», διαμήνυσε η Δόμνα Μιχαηλίδου για το συμβάν με θύμα 16χρονη στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων στην Πάτρα. «Αντιδρούμε άμεσα», τονίζει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου σε ανακοίνωσή της καταδικάζει το «απαράδεκτο περιστατικό σωματικής κακοποίησης, με θύμα 16χρονη μαθήτρια», στη συγκεκριμένη δομή φιλοξενίας στην Πάτρα, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή (21.11.2021).

«Καμίας μορφής κακοποίηση δεν γίνεται και δεν θα γίνεται ανεκτή. Αντιδρούμε άμεσα», επισημαίνει η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τη Διοίκηση του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων στην Πάτρα, η Διοίκηση την ίδια κιόλας μέρα συγκάλεσε Διοικητικό Συμβούλιο, έθεσε σε αναστολή τον εργαζόμενο που κτύπησε το νεαρό κορίτσι και ενημέρωσε την εισαγγελία ώστε να εκκινήσει τη προβλεπόμενη διαδικασία», επισημαίνει η κυρία Μιχαηλίδου και υπογραμμίζει:

«Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας ώστε κάθε παιδί να ζει σε ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, αναδημοσίευση/φωτογραφία: newsit.gr

Metoo: Στον εισαγγελέα γνωστός ηθοποιός για 4 βιασμούς – Ανάμεσα σε αυτούς και βιασμοί ανηλίκων

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr