ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΔομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου: Δράση για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου: Δράση για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Δομές Αστέγων Δήμου Αγρινίου: Δράση για την αντιμετώπιση του καύσωνα

Οι Δομές Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου συμμετέχουν στην προσπάθεια προστασίας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων από τον καύσωνα με την εντατικοποίηση της Υπηρεσίας Streetwork χθες και σήμερα.

Το επιστημονικό προσωπικό διανέμει φυλλάδια με οδηγίες για την προστασία από τον καύσωνα, παγωμένα νερά, χυμό, φρούτα καθώς υγρά μαντηλάκια καθαρισμού και αντισηπτικά για την προστασία από το Covid -19.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι οι αίθουσες των Δομών Αστέγων (θέση 3οχλμ Αγρινίου Ιωαννίνων) λόγω του επερχόμενου καύσωνα είναι διαθέσιμες για διημέρευση την και σήμερα μέχρι τις 9 με  πιστή τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Υγείας για τον Covid -19.

Τέλος, η διοίκηση των Δομών Αστέγων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο αντιδήμαρχος Κ. Καλαντζής, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς το Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης, τον Φούρνο «Κουτέρης» καθώς και την εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΕΙΝΗΣ Α.Ε. για τις χορηγίες τους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για παρέμβαση: 2641053202, 2641360590-2641360591.

Ιόνια Οδος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για επιθεώρηση πρανών στο 69ο χλμ για δυο μήνες

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr