ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜέχρι και σε δωμάτια στα…Γιάννενα έμειναν σύνεδροι λόγω έλλειψης στο Αγρίνιο

Μέχρι και σε δωμάτια στα…Γιάννενα έμειναν σύνεδροι λόγω έλλειψης στο Αγρίνιο

Μέχρι και σε δωμάτια στα…Γιάννενα έμειναν σύνεδροι λόγω έλλειψης στο Αγρίνιο

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι το μεγάλο έλλειμμα στο Αγρίνιο είναι η μη ύπαρξη ικανού αριθμού δωματίων για να εκμεταλλευτούμε το τοπίο και να φιλοξενούμε 15-20 μεγάλα πανελλαδικά (ή και ακόμη παραπάνω…) συνέδρια που θα συνδυάσουν την Τριχωνίδα, τα μνημεία τριγύρω και τόσα άλλα.

Το συνέδριο στο Αγρίνιο των εταιριών στον τομέα του αλουμινίου μέσα στο Σαββατοκύριακο έφερε πολύ και ποιοτικό κόσμο στην πόλη, όμως πόσοι κατάλαβαν ότι αρκετοί αναγκάστηκαν να μείνουν ακόμα και στα…Γιάννενα; Και φυσικά αρκετοί δεν έμειναν να ξοδέψουν αφού είχαν ταξίδι μπροστά τους; Να μην πούμε για την αβελτηρία του Μεσολογγίου να μην έχει καν ξενοδοχεία και να μην μπορούν να συνδυαστούν οι δύο πόλεις ούτε σε αυτό!

Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι τοπικές δυνάμεις θα πρέπει να ενωθούν για το πώς θα προσελκύσει η περιοχή μια ή δυο μεγάλες επενδύσεις που θα μπορούσαν να βρεθούν σε περιβάλλον με νερό κοντά στο Αγρίνιο και θα παρέχουν δωμάτια για να συνδυαστούν με τους αρκετούς ήδη υπάρχοντες συνεδριακούς χώρους.

Ο τομέας του αλουμινίου, παρεμπιπτόντως είναι η νο1 εξαγωγική δύναμη της χώρας!

Υ.Γ. Πήρε το αυτί μας ότι μέρος της αντιπολίτευσης στον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου δεν ήθελε να μπει ο σύλλογος υποστηρικτής του συνεδρίου! Κι ας μην χρειαζόταν καν χρήματα! Πρόκειται για ένα ακόμη απίστευτο «κόλλημα» ορισμένων, αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Εφημερίδα Συνείδηση

Με 16 ευρώ με επιστροφή από Αγρίνιο μέσω Ακτίου για Ρώμη!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ