ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΔολοφονία Άλκη Καμπανού: «Εγώ τον μαχαίρωσα στο πόδι» – Ομολόγησε στο δικαστήριο ο δεύτερος κατηγορούμενος

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Εγώ τον μαχαίρωσα στο πόδι» – Ομολόγησε στο δικαστήριο ο δεύτερος κατηγορούμενος

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Εγώ τον μαχαίρωσα στο πόδι» – Ομολόγησε στο δικαστήριο ο δεύτερος κατηγορούμενος

Στην ομολογία ότι αυτός ήταν που χτύπησε με μαχαίρι στο πόδι τον Άλκη Καμπανό καταφέρνοντάς του το μοιραίο χτύπημα προχώρησε ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, Α. Γ., κατά την απολογία του ενώπιον του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης

Πρόκειται για το συνοδηγό του πρώτου από τα τρία οχήματα που έφθασαν στο σημείο το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου.

«Εγώ είμαι αυτός που χτύπησα τον Άλκη στο πόδι, αυτό ήταν μια φευγαλέα σκιά που ακόμη δεν το θυμάμαι καλά» ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε ο νεαρός που έπληξε με μαχαίρι το δεξί πόδι του Άλκη Καμπανού, με αποτέλεσμα την τρώση της μηριαίας αρτηρίας που τον οδήγησε στο θάνατο.

«Από την αρχή έχω παραδεχτεί τη συμμετοχή μου στην επίθεση σε βάρος των Άλκη και των υπολοίπων παιδιών. Μέσα από τη φυλακή έχω συνειδητοποιήσει το κακό που προξένησα. Ζητώ τεράστια συγγνώμη από την οικογένεια του. Ειδικά από τους γονείς του Άλκη. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, δυστυχώς. Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση του Άλκη» είπε στην αρχή της απολογίας του ο κατηγορούμενος και συνέχισε:

«Εγώ τον χτύπησα στο πόδι μια. Δεν το θυμάμαι τόσο καλά. Το συνειδητοποίησα, ακούγοντας τις καταθέσεις των ιατροδικαστών. Τις επόμενες μέρες ακούγοντας τι έγινε, σοκαρίστηκα. Θέλω οι γονείς να γνωρίζουν την αλήθεια. Δεν το θυμόμουν τόσο καθαρά αν το έκανα. Είχα αμφιβολίες. Τώρα είμαι πεπεισμένος ότι έγινε από μένα. Είδα φωτογραφίες και κατάλαβα ότι ήταν από το δικό μου μαχαίρι. Είμαι σίγουρος και πεπεισμένος. Αναγνωρίζω το κακό που προξένησα στην οικογένεια και ειδικά σε αυτούς τους γονείς. Αυτή είναι η αλήθεια».

Κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, το περασμένο Ιανουάριο, ύστερα από σχετική ερώτηση της προέδρου της έδρας για την παραδοχή ή την άρνηση των κατηγοριών, ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος είχε πει επί λέξη: «Λυπάμαι πολύ για ό,τι έγινε».

Πηγή: protothema.gr

Αργολίδα: Μέσα σε ενάμισι μήνα διέρρηξαν σπίτι για δεύτερη φορά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ