ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΔοκίμι Αγρινίου: Σε αδέσποτο σκύλο επιτέθηκε πίτμπουλ που διέφυγε από σπίτι

Δοκίμι Αγρινίου: Σε αδέσποτο σκύλο επιτέθηκε πίτμπουλ που διέφυγε από σπίτι

Δοκίμι Αγρινίου: Σε αδέσποτο σκύλο επιτέθηκε πίτμπουλ που διέφυγε από σπίτι

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί στο Δοκίμι Αγρινίου όταν πίτμπουλ που φαίνεται ότι το έσκασε από σπίτι επιτέθηκε σε αδέσποτο σκύλο.

Οι πληροφορίες του karvasaras.gr αναφέρουν ότι το πίτμπουλ έφυγε το πιθανότερο  από αυλή σπιτιού και περιφερόταν στο Δοκίμι όταν αντίκρυσε τον αδέσποτο σκύλο. Του επιτέθηκε και κατάφερε να τον …στριμώξει σε αυλή σπιτιού στο οποίο διαμένει ηλικιωμένη γυναίκα.

Η γυναίκα μάλιστα άρπαξε ένα σκουπόξυλο και με κίνδυνο της σωματικής της ακεραιότητας προσπάθησε να βγάλει το αδέσποτο από τα δόντια του αγριεμένου πίτμπουλ.

Τελικά παρενέβησαν και άλλοι περίοικοι και κατάφεραν να ξεχωρίσουν τα δύο σκυλιά, όμως το αδέσποτο έχει τραυματιστεί σοβαρά με αποτέλεσμα να παραληφθεί από κτηνίατρο του Δήμου Αγρινίου που ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Στο σημείο έφτασε και ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ που το απομάκρυνε, ενώ ενημερώθηκε η Αστυνομία, όμως θα πρέπει να υπάρξει πρώτα καταγγελία από τον Δήμο Αγρινίου που είναι αρμόδιος για τα αδέσποτα για να κινηθεί η όποια διαδικασία.

*Φωτογραφία αρχείου (Πηγή: star.gr)

Τι είναι το πολλαπλό μυέλωμα με το οποίο διαγνώστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr