ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΔυτική Ελλάδα: Νέος αποκλεισμός της εθνικής οδού σήμερα από τους αγρότες – Αύριο το ραντεβού με τον υπουργό

Δυτική Ελλάδα: Νέος αποκλεισμός της εθνικής οδού σήμερα από τους αγρότες – Αύριο το ραντεβού με τον υπουργό

Δυτική Ελλάδα: Νέος αποκλεισμός της εθνικής οδού σήμερα από τους αγρότες – Αύριο το ραντεβού με τον υπουργό

Για μια ώρα έκλεισαν την εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της ΒΙΠΕ, οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας και του Ερυμάνθου, αλλά χωρίς τρακτέρ και οχήματα. Σήμερα σύμφωνα με τον Αλέκο Θανόπουλο, θα αποκλείσουν πάλι το ίδιο σημείο στις 7 το απόγευμα. 

Στο μεταξύ, για αύριο στις 6:30 το απόγευμα ορίστηκε το ραντεβού μεταξύ του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη με τους εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης δήλωσε:

«Η κυβέρνηση καλωσορίζει την απόφαση των μπλόκων να προσέλθουν στον διάλογο. Όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει ο διάλογος είναι ο μόνος δρόμος αντιμετώπισης των προβλημάτων που υφίσταται η πρωτογενής παραγωγή διαχρονικά. Ήδη έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από πλευράς κυβέρνησης προκειμένου να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα των αγροτών, ενώ άλλα έχουν δρομολογηθεί και γίνονται συντονισμένες ενέργειες να αντιμετωπιστούν στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους και των αντοχών της οικονομίας.Ευελπιστούμε και βασιζόμαστε στην διαρκή και αγαστή συνεργασία του αγροτικού κόσμου και των οργανώσεών του, προκειμένου από κοινού να δώσουμε την ώθηση στην πρωτογενή παραγωγή.Ο διάλογος πρέπει να γίνεται χωρίς αποκλεισμούς και να είναι συνεχής»

tempo24.gr

Την Πέμπτη η συνάντηση του Αραχωβίτη με τους αγρότες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr