ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςΔυτική Ελλάδα: Τρισάγιο για τα τρία παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα

Δυτική Ελλάδα: Τρισάγιο για τα τρία παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα

Δυτική Ελλάδα: Τρισάγιο για τα τρία παιδιά που χάθηκαν τόσο άδικα

Τρία χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τραγική εκείνη νύχτα που έχασαν την ζωή τους οι τρεις φοιτητές στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, όταν το ΙΧ που οδηγούσε φίλος τους έκανε βουτιά θανάτου στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Πάτρας.

Το ημερολόγιο έδειχνε 21 Σεπτεμβρίου 2015, η παρέα των παιδιών μετά από νυχτερινή έξοδο κατευθύνθηκε στον Μόλο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητό τους, προκειμένου να επιβιβαστούν και να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά το ΙΧ βρέθηκε μέσα στο νερό.

Το ρολόι έδειχνε 5:40. Τρεις φίλοι νεκροί… ο 21χρονος Ανδρέας Αλέξης, η 23χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη που ήταν από την Πάτρα, καθώς και η 20χρονη φοιτήτρια από την Καλαμάτα, Γεωργιάνα Μουραφέτη.

Οι υπόλοιποι τρεις της παρέας βγαίνουν ζωντανοί.

Το πρωί «ταξιδεύουν» τα νέα σε κάθε σημείο της πόλης αλλά και ολόκληρης της χώρας, η είδηση προκαλεί σοκ.

Για το τραγικό δυστύχημα η δικαιοσύνη έχει καταδικάσει τον νεαρό οδηγό του μοιραίου ΙΧ, σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και δύο μηνών με αναστολή, ενώ έχει ήδη ασκηθεί έφεση και η υπόθεση θα εκδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό.

Σήμερα, στις 11 το πρωί, στον τόπο της τραγωδίας, στον μόλο της Αγίου Νικολάου ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του Αλέξη, της Ρεγγίνας και της Γεωργιάννας.

dete.gr

Αγρίνιο: Συνελήφθη 38χρονος που αυνανίζονταν σε είσοδο πολυκατοικίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr